Tanssija Satu Markkanen tietää, miten huolehtia vatsasta

Tanssinopettaja Satu ”Sutu” Markkanen on ollut äärettömän liikunnallinen koko ikänsä ja on pienestä pitäen harrastanut mm. ratsastusta, pyöräilyä ja purjehdusta. Hän kouluttautui jo nuorena tanssijaksi ja tanssinopettajaksi. Hänet tunnetaan parhaiten hänen kehittämistään Bailatino- ja DanZatu-tanssiliikuntamuodoista, joiden uusia ohjaajia ja tanssijoita hän ahkerasti kouluttaa.

Satu huolehtii liikkumisestaan ja yleiskunnostaan, mutta hänen isänsä saama sydäninfarkti herätti hänet tutkiskelemaan tarkemmin ruokavaliotaan, elimistön mahdollisesti tarvitsemia elämäntapamuutoksia ja muutosta tukevia hyödyllisiä ravintolisiä.

Hän kartoitti huolellisesti omat geeninsä ja ymmärsi omat tarpeensa ravitsemuksen suhteen, mikä auttoi häntä valitsemaan elimistölle parhaiten soveltuvat ruokatyypit. Satu otti käyttöön tätä prosessia tukevat ravintolisät ja tutustui vatsan toimintaa tasapainottavaan Oxytarm-valmisteeseen. 
 

Magnesiumhydroksidi on hyväksi vatsan toiminnalle

Oxytarm on tehokas yhdistelmä magnesiumhydroksidia, C-vitamiinia ja bioflavonoideja, jotka normalisoivat vatsan toimintaa. Se myös tasapainottaa luontaisesti suoliston bakteerikantaa ja voi auttaa poistamaan suolen seinämän kuonakerroksia. Tällöin ravintoaineiden ja vitamiinien imeytyminen tehostuu. Eron aikaisempaan voi huomata virkistyneenä olona ja energian palaamisena.

Oxytarm helpottaa myös ummetusta ja samalla suolen ulostemassa saa kosteutta ja suoliston motoriikka vauhdittuu. Se tuo suoleen happea, jolloin haitallisten bakteerien ja hiivojen määrä vähenee. Oxytarmin käyttö ei rajoitu ummetukseen, vaan tasapainottaa myös löysän vatsan toimintaa. Oxytarm on erinomainen valmiste juuri siksi, että hyvien bakteerien määrä suolistossa lisääntyy. Immuunipuolustuskin pysyy toimintakunnossa, kun suolistossa on suotuisa yhdistelmä bakteereja. 
 

Vatsa hyötyy Oxytarmista

Satu aloitti Oxytarmin käytön viime keväänä ja huomasi heti sen vaikutuksen. Hänellä on tapana ottaa koko suositeltu 4 tabletin päiväannos yhdellä kertaa illalla ennen nukahtamista. Aamulla vatsassa on hyvä olo, suolen toiminta on hyvin säännöllistä ja päivittäinen elämänrytmi on ihanteellinen.

Satu kuitenkin piti tauon Oxytarmin käytössä ja huomasi heti, että vatsa ei lainkaan pitänyt muutoksesta. Tästä viisastuneena hän jatkoi magnesiumhydroksidia ja muita tehoaineita sisältävän Oxytarmin säännöllistä käyttöä, ja vatsa on siitä lähtien voinut hyvin. Satu on myös huomannut, että hänen kehonsa tuntuu herkemmältä ja elimistö puhtaammalta. Tähän liittyy olennaisesti myös hänen parantunut ruokavalionsa, johon kuuluu terveellinen ruoka, kuten vihannekset ja siemenleipä sekä runsas veden nauttiminen.
 

Satu nauttii terveestä elämästä

Ihminen on onnellinen, kun hän uskaltaa elää ja olla läsnä, toteaa Satu. Hänelle tanssiminen ja musiikki on kaikki kaikessa ja hän kehottaa kaikkia nauttimaan niistä ja reagoimaan niiden antamaan tunteeseen.
 

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Lunasta uuden vuoden lupauksesi!
Klikkaa ostoksille verkkokauppaan tai kipaise lähimpään AITO hyvän olon kauppaan!
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 2.1.–31.1.2019 niin kauan kuin tuotteita riittää...
Lue
Vauhtia ruoansulatukseen ja hyvinvointia vatsalle
Vatsa- ja suolistovaivat ovat varsin yleisiä meillä suomalaisilla. Vatsan epätasapaino voi johtua huonosta...
Lue