Tankkaa itseesi elinvoimaa!

Yksipuolinen ruokavalio ja stressaava elämä vaativat elimistöltämme paljon. Tarvitsemme tällöin enemmän suojaravintoaineita ja lisätukea suolistollemme. 

Lautaseltamme jää myös usein puuttumaan riittävä määrä vihreitä kasviksia, marjoja sekä suoliston hyvinvointia tukevaa kuitua ja hyviä bakteereita ruokkivia prebiootteja. Terranova Life Drink on helppo tapa lisätä näitä kaikkia ruokavalioosi!

Terranova Life Drink on suunniteltu tarjoamaan päivittäiset marjat, lehtivihannekset ja kasviperäiset omega-3-, -6 ja -9 -rasvahapot helposti ja korkealaatuisesti. Life Drink sisältää kymmenen eri marjajauhetta, kuten tyrniä, mustikkaa ja acaita, sekä kymmenen eri luomulaatuista lehtivihannesta, kuten vehnänorasta, voikukkaa, nokkosta ja parsakaalin ituja. Lisäksi tuote sisältää viisi hyvin tutkittua kantaa maitohappobakteereita, prebiootteja, ruuansulatusentsyymeitä, sekä reishi- ja shiitakesientä sekä kasviperäisiä proteiineja.

Tuotteen vitamiinit, kivennäisaineet ja muut kasviravinteet toimivat synergistisesti täydentäen ruokavaliota ja elvyttäen hiljalleen hidastunutta ruuansulatusta ja aineenvaihduntaa. Jauhe luo ihanteellisen ympäristön suolistobakteerien kiinnittymiselle.
 

Helppo ja monipuolinen - sujauta vaikka smoothien joukkoon!

Terranovan Life Drink on löytänyt paikkansa myös elämäntaparemontin kynnyksellä olevien ihmisten keskuudessa. Monet ovat halukkaita siirtymään terveellisempään ruokavalioon, mutta joskus salaattien ja pirtelöiden teko osoittautuukin arjen kiireissä helpommin sanotuksi kuin tehdyksi.

Monet terapeutit suosittelevatkin Terranovan Life Drink -jauhetta täydentämään yksitoikkoista ruokavaliota, ja elvyttämään kehon toimintoja. Jauhe soveltuu erinomaisesti myös paastonaikaiseen kehon tukemiseen ravintoainesisältönsä puolesta ja se on helppo kuljettaa mukana myös matkalla.

Lisäaineeton ja maustamaton Life Drink on helppokäyttöinen ja se voidaan sekoittaa helposti vaikkapa mehun, smoothien tai urheilujuoman joukkoon. Tuotteen kasvikset ovat luomulaatuisia ja tuorepakastekuivattuja. Jauhe sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, eikä se sisällä gluteenia, maitoa, hiivaa, soijaa tai sokeria.

Terranova Life Drink on helppo tapa lisätä elinvoimaa ja energiaa arkeen!
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 31.1.–27.2.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Arginiini – voimalataus talveen!
L-arginiini on aminohappo, joka edistää typpioksidin tuotantoa elimistössä. Typpioksidilla on merkittävä tehtävä...
Lue
Kaisa Jaakkola: Hormonit tasapainoon!
Jaakkola kiinnostui ravitsemuksesta ja hormoneista oman urheilutaustan ja terveyshaasteiden myötä. – 2000-luvun...
Lue