Täsmennys Aito D3-vitamiinin alkuperämaahan

Aito D3-vitamiini 50 µg 150 kaps. -tuotteessa on maininta: Valmistettu Suomessa. Pakkauksessa oleva maininta on virheellinen. Tuotteen alkuperämaa on Iso-Britannia, ja se on pakattu Suomessa.

Aito D3-vitamiini sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia ekstraneitsytoliiviöljyssä. Tuote sisältää vaikuttavien aineiden lisäksi vain välttämättömimmät ainesosat. Tuotteen valmistuttaja on Luontaistuntijat Osuuskunta.

Täsmennys koskee myös Sun D3 vitamiinia

Myös Sun D3 vitamiini 50 µg 150 kaps. -tuotteessa on virheellinen maininta: Valmistettu Suomessa. Tuotteen alkuperämaa on Iso-Britannia, ja se on pakattu Suomessa. Tuotteen valmistuttaja on LT Europe.

Terveydelle tärkeä vitamiini

D-vitamiinista ja sen vaikutuksista terveyteen on olemassa runsaasti tutkimustietoa. D-vitamiinin riittävä saanti ravinnosta ja ravintolisistä on tärkeää etenkin pimeänä vuodenaikana, kun D-vitamiinia ei muodostu iholla auringonvalon vaikutuksesta.

D-vitamiini edistää  
• vastustuskyvyn normaalia toimintaa
• luiden pysymistä normaaleina
• lihastoiminnan ylläpitämistä
• hampaiden pysymistä normaaleina
• kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä/ hyödyntämistä
• veren normaalia kalsiumtasoa.

Elintarvikkeiden ja ravintolisien valvonta on Suomessa korkeatasoista, ja ravintolisät kannattaakin hankkia Suomessa toimivasta myymälästä tai verkkokaupasta. Täten voi varmistua, että tuotteet on tehty lainsäädännön mukaisesti, ja ne kuuluvat viranomaisten valvontaan.

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja verkkokaupassa:
Aito D3-vitamiini 50 µg 150 kaps.
Sun D3 vitamiini 50 µg 150 kaps.