Tärkeä B12-vitamiini

B12-vitamiinista puhutaan paljon, eikä suotta. B12-vitamiini on erittäin tärkeä muistille ja hermostolle. B12-vitamiini ei ole vaan yksi vitamiini, vaan siinä on eri muotoja, joilla on eri käyttötarkoituksia.

Metyylikobalamiini on yksi luonnollisista B12-vitamiinin muodoista. Metyylikobalamiini on loistava muoto alentamaan homokysteiinitasoa. Homokysteiini on aminohappo, joka on sydän- ja verisuonitautien tilastollinen riskitekijä. Metyylikobalamiinin mukana on hyvä olla sekä B6-vitamiinia että foolihappoa.

Adenosyylikobalamiini on toinen luonnollinen B12-vitamiinin muoto. Se on hyvä muoto antamaan energisyyttä ja vähentämään väsymystä ja vetämättömyyttä. Adenosyylikobalamiini vaikuttaa solujen energiakeskusten eli mitokondrioiden toimintaan.

FutMedin SuperiorSourcen Microlingual®-valmisteet ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat B12-vitamiinia ravintolisänä ja erityisesti heille, joilla on ongelmia suolistossa. Suuret määrät C-vitamiinia voivat ehkäistä B12-vitamiinin imeytymistä, joten vältäthän niiden ottamista yhtä aikaa.

Valitse oikein, jotta saat täyden tehon tuotteesta:

- Tuotteen on hyvä olla mikroimeytyvässä muodossa.

- Tuote imeytyy kielen alta.

- B12-vitamiinin muoto on tärkeä. Muista sen lisänä myös B6-vitamiini ja foolihappo, niin saat monipuolisen ja hyvin toimivan tuotteen.

- Tuotteen B12-vitamiinipitoisuus on tärkeää: asiantuntijat osaavat neuvoa oikean pitoisuuden juuri sinulle. Ylläpitopitoannos on vähintään 1000 µg vuorokaudessa.

Tuotteita on saatavana Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Jaksaa, jaksaa!
Juuri nyt on hyvä aika aloittaa vitamiini-hivenaine-kivennäisaine-tankkaus, jotta jaksaa läpi haastavan pimeyden,...
Lue
Syyskuun tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 2.–29.9.2016 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Skingain vapauttaa Helena Ahti-Hallbergin nauttimaan tanssin pyörteistä
Tottakai minun iässäni 48-vuotiaana on mukavaa, jo ammatinkin puolesta, että iho, hiukset ja kynnet pysyvät kauniina,...
Lue