Supervitamiini K2 tervehdyttää verisuoniasi

Viimeisen tutkimustiedon mukaan suomalaiset kärsivät yleisesti K2-vitamiinin puutoksesta. Tämä löydös on erityisen merkittävä, koska K2-vitamiinilla on elintärkeä rooli sydän- ja verisuoniterveydelle.

 

Monivaikutteinen K-vitamiini

Yli puolen vuosisadan ajan K-vitamiini tunnettiin normaalista veren hyytymisestä (K1-vitamiini). Kuitenkin, viimeisten vuosien aikana K2-vitamiini on ollut merkittävien tutkimusten aiheena. Tutkimukset osoittavat, että 100 µg K2-vitamiinia päivässä estää ja jopa peruuttaa verisuonten kalkkeutumista.
 

Suomalaiset kärsivät K2-vitamiinin puutoksesta

Elimistön kyky tuottaa K2-vitamiinia on heikko, joten sitä on saatava ravinnosta. K2-vitamiinia sisältääviä ruoka-aineita ovat esimerkiksi juusto, voi sekä rasvainen liha ja kala. Tarvittavan määrän saaminen ravinnosta on kuitenkin hankalaa, joten suurin osa länsimaiden väestöstä kärsii K2-vitamiinin puutoksesta.
 

Olet niin vanha kuin verisuonesi

Verisuonien kalkkeutumisen uskotaan yleensä olevan seurausta ikääntymisestä. Kuitenkin viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että verisuonien kalkkeutuminen on elimistön itsensä säätelemä prosessi. Terveiden verisuonien on osoitettu sisältävän 100 kertaa enemmän K2-vitamiinia kuin sairaat, kalkkeutuneet verisuonet. Verisuonissa olevalla kalsiumin määrällä on suora syy-yhteys verisuonien terveyteen. Voidaankin hyvin todeta, että ”olet niin vanha kuin verisuonesi ovat”.
 

K2-vitamiini vähentää riskiä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin

Useat tutkimukset osoittavat, että korkealla K2-vitamiinin saannilla on vahva suojaava vaikutus sydän- ja verisuonitauteihin. K2-vitamiinipitoisen ruoan nauttiminen vähentää merkittävästi riskiä sairastua verisuonisairauksiin ja kuolla niihin. K2-vitamiinilla on merkittävä suojaava vaikutus estämään verisuonten jäykistymistä ja kalkkeutumista.
 

MenaQ7 - Alkuperäinen K2-vitamiini

MenaQ7 on puhdas ja hyvin dokumentoitu luonnollinen K2-vitamiini. Lukuisat patentit ja kliininen tutkimusaineisto todistavat K2-vitamiinin positiiviset vaikutukset sydän- ja verisuoniterveydelle. Terapeuttisen vaikutuksen saat kun varmistat, että nauttimasi K2-vitamiinituotteen vahvuus on vähintään 100 µg. K2-vitamiinia voit ostaa Luontaistuntija-myymälöistä.

 

Tutkimukset: Geleijnse et al, Dietary Intake of Menaquinone Is Associated with a Reduced Risk of Coronary Heart Disease: The Rotterdam Study, J. Nutr. 134:3100-3105, November 2004 Gast et al, A high menaquinone intake reduces the incidence of coronary heart disease, Nutr Metab Cardiovasc Dis. 2009 Sep;19(7):504–10 Knapen et al, Three-year low-dose menaquinone-7 supplementation helps decrease bone loss in healthy postmenopausal women, Osteoporos Int 2013, Sept: 24(9):2499–507
 

Kysy lisää asiantuntevasta Luontaistuntija-myymälästä!

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.–30.11.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Vuoden 2018 parhaat terveystuotteet
  Vuoden 2018 Terveystuote NivelActive NivelActive tarjoaa markkinoiden nopeimman ja eettisesti vahvan...
Lue
Mistä energiaa arkeen?
Totesin ubikinonin voimaannuttavan vaikutuksen taannoin itse, kun takanani oli kaksi melkein peräjälkeen sairastettua...
Lue