Supersuosittu hyaluronihappo nyt myös naamiona

Hyaluronihappo on vakiinnuttanut asemansa ihonhoitotuotteena, eikä syyttä. Se sopii kaikille ihotyypeille, kosteuttaa välittömästi, imeytyy nopeasti ja jopa suojaa ihoa vapaiden radikaalien vaikutuksilta. Aineen kyky sitoa vettä itseensä jopa 1000 kertaa oman painonsa verran, tekee siitä ylivoimaisen uurteiden ja ryppyjen taklaajan.

Elimistön oma hyaluronihapon tuotanto voi vähentyä jo 20–30 vuoden iässä. Se näkyy ihon kimmoisuuden vähenemisenä, uurteina ja juonteina. 
 

Tee hyaluronihappoa itse

Nyt Suomeenkin on vihdoin saatu myyntiin jauhe, josta hyaluronihappoa voi tehdä itse helposti ja nopeasti. Samasta jauheesta voit tehdä kosteuttavan, jokapäiväiseen käyttöön sopivan seerumin tai supertehokkaan, kosteuttavan naamion. 

Yhdestä pakkauksesta saat tehtyä kymmeniä pullollisia, sillä yhdestä jauhepurkista tulee neljä litraa seerumia tai kaksi litraa supertehokasta naamiota. Saat todellakin rahoillesi vastinetta! Etkä levitä ihollesi turhia säilöntäaineita. 

Seerumin tai naamion tekeminen on helppoa. Sekoitat vain jauheen veteen, laitat seoksen jääkaappiin yöksi ja aamulla seerumi on valmis.
Naamio: Levitä hyaluronihappoa kasvoille paksuhko kerros ja anna vaikuttaa noin 10–15 min. Käytä naamiota esimerkiksi muutaman kerran viikossa.
Seerumi: Levitä kasvoille ja decolte-alueelle aamuin illoin.
 

Aloita helposti

Puhdas+ Hyaluronihappo -aloituspak­kauksessa on uudelleen täytettävä pipettipullo ja hyaluronihappojauhe. Taputeltuasi aloituspak­kauksen sisällön ihollesi, voit hankkia edullisen täyttöpakkauksen ja hyödyntää pipettipullon.
 

Puhdas+ Hyaluronihappopakkauksen voit ostaa AITO hyvän olon kaupoista tai -verkkokaupasta!
 

Lehden muita artikkeleita

Uutta! Odotettu Homeopatia-opas on ilmestynyt
Katja Rikala on kolmen lapsen äiti, yrittäjä ja Suomen Homeopaatit ry:n hallituksen puheenjohtaja. Hän sai...
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 2.–30.9.2019 niin kauan kuin...
Lue
Eevi Teittinen helpottaa stressin tunnetta Harmonia KSM66®:n avulla 
Eevi Teittinen kertoo:  ”Tutkimuksista en tiennyt mitään, kun ekan kerran viime talvena olin todella loppu...
Lue