Superlaatua hyvinvointimme tueksi

Bioteekin Super-sarjan tuotteet on valmistettu erityisen korkealaatuisista ja tehokkaista raaka-aineista. Niiden biologinen hyväksikäytettävyys on erinomainen ja koostumusratkaisut ovat poikkeuksellisen moderneja. Tuotteet on kehitetty erityisesti suomalaista kuluttajaa ajatellen. Super-sarjaan kuuluvat vitamiineista A-, B-, C-, D- ja E-vitamiinivalmisteet ja kivennäisistä magnesium.

Rasvaliukoiset, hyvin imeytyvät A- ja D-vitamiinit

A- ja D-vitamiinit ovat rasvaliukoisia vitamiineja ja imeytymisen tehostamiseksi ne on pakattu öljykapseleihin. A-vitamiinia tarvitaan silmien, ihon ja limakalvojen hyvinvointiin. Yksi Super-A-kapseli sisältää 900 mikrogrammaa hyvin imeytyvää A-vitamiinia.

Super-D-kapseleissa on 50 mikrogrammaa luonnollista D-vitamiinia öljykapselissa, joka sisältää kasvi- ja kalanmaksaöljyjä. D-vitamiini on yksi eniten huomiota saaneista vitamiineista viimeisen kymmenen vuoden aikana. Jos D-vitamiini löydettäisiin vasta nyt, se luokiteltaisiin nykytutkimusten mukaan hormoniksi eikä vitamiiniksi sen monivaikutteisuuden johdosta. D-vitamiini on aiemmin tunnettu lähinnä sen tärkeydestä lujalle luustolle. Tämä on edelleen totta, mutta D-vitamiinilla on myös monia muita terveysvaikutuksia. D-vitamiini muun muassa edistää immuunijärjestelmän toimintaa eli vaikuttaa vastustuskykyymme, ja osallistuu lihasten toiminnan tukemiseen. D-vitamiini on tärkeä myös hampaiden hyvinvoinnille.

Vahva ja monipuolinen Super-B

Super-B sisältää kaikki B-vitamiiniryhmän vitamiinit ja niihin läheisesti kuuluvat yhdisteet kuten biotiinin, inositolin, koliinin ja PABAn. Osa vitamiineista on elimistölle aktiivisessa muodossa, jolloin niiden imeytyminen on varmempaa. B-vitamiineja tar-vitaan elimistössä lukuisissa toiminnoissa. Ne ovat mukana energia-aineenvaihdunnassa, edistävät hermoston toimintaa, huolehtivat limakalvojen sekä ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnista ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B-vitamiinit myös ylläpitävät vastustuskykyä ja edistävät psykologisia toimintoja.

Supertehokas Super-C

Super-C ei sisällä tavallista vitamiinia vaan patentoitua PureWay-C -muotoista erikois-C-vitamiinia. Siinä on mukana bioflavonoideja ja rasvahappoja, jolloin C-vitamiini imeytyy nopeammin, tehokkaammin ja on pitkävaikutteinen. Näin C-vitamiini toimii ja vaikuttaa paremmin kehossamme niihin satoihin toimintoihin, joissa se on välttämätön. Parhaiten tunnettu toiminto on vastustuskyky. Kollageenin tuotanto vaatii C-vitamiinia ja muun muassa verisuonet, luusto, rustot, ikenet ja iho tarvitsevat kollageenia. Lisäksi C-vitamiini on antioksidantti eli se suojaa soluja hapettumiselta.

E-vitamiinia parhaimmillaan

Super-E on monipuolinen E-vitamiinivalmiste, se si-sältää kaikkia kahdeksaa tunnettua E-vitamiinin muo-toa; neljää tokoferolia ja neljää tokotrienolia. Ne ovat kaikki aktiivisia ja erityisesti tokotrienolien terveysvaikutukset ovat viime vuosina kiinnostaneet tutkijoita muun muassa muistitutkimuksen saralla. E-vitamiini tunnetaan kauneusvitamiinina ja vahvana antioksidanttina.

Loistavasti imeytyvä magnesiumvalmiste

Super-Mg sisältää magnesiumia kahdesta aminohappokelaatista: magnesiumtauraatista ja magnesiumgly-sinaatista. Näin magnesium on heti imeytymiskelpoisessa muodossa ja siksi erityisen tehokas ja vatsaystävällinen valmiste. Jokainen so-lu tarvitsee magnesiumia toi-miakseen ja magnesiumilla on sadoittain tärkeitä tehtäviä kehossamme lihasten ja hermoston toiminnasta energia-aineenvaihduntaan ja väsymyksen poistamiseen. Magnesium on erityisesti urheilijoiden ja kuntoilijoiden suosiossa, sillä se osallistuu lihasten palautumis-prosessiin.

Lehden muita artikkeleita

Ikipirteä Pirkko Mannola, 75
Näyttelijä painaa äärirajoilla Pirkko Mannola näyttää suorastaan uskomattoman pirteältä, vaikka valitteleekin...
Lue
Life Extension -tuotteita Luontaistuntijalta
Life Extensionin tuotteet ovat jo pitkään olleet erityisesti ravitsemusalan ammattilaisten ja muutoin terveystietoisten...
Lue
B12-vitamiini on tärkeää muistille ja hermostolle
Jalkojen pistely, puutuminen ja hajamielisyys voivat olla oireita B12-vitamiinin puutoksesta B12-vitamiinin...
Lue