Strath! Eikä minulta mitään puutu.

Strath Elixir -yrttihiivasta elimistö saa tehokkaasti pieniä määriä lähes kaikkea tarvitsemaansa, perustelee David Pestalozzi, Bio-Strath AG:n toimitusjohtaja, ravintolisien klassikon menestystarinaa. Yrttihiivan tarkasti varjeltu koostumus on pysynyt muuttumattomana jo yli puoli vuosisataa.

– Ilman monimutkaisia tutkimuksia on lähes mahdotonta valita aineet, joita elimistö kulloinkin kipeimmin kaipaa. Miten varmistaa kattavasti elintärkeiden ravintoaineiden saanti? Tätä mietti aikoinaan myös saksalainen tiedemies, tohtori Walter Strathmeyer. Hän päätyi kehittämään ravintolisän, joka on täysin luonnonmukainen ja josta saa useimpia ravinteita tehokkaasti imeytyvässä muodossa, David Pestalozzi kuvailee Strath-yrttihiivan syntyä. Tohtori Strathmeyer keksi yhdistää jo sinänsä monipuolisen ravintoaineen, ravintohiivan (Saccharomyces cerevisiae) ja ravitsemuksellisesti arvokkaat yrtit.

Strathin menestyksen takana on 100 % luonnonmukaisuus, sen monipuolinen ravintoainesisältö ja elintoimintoja virkistävät vaikutukset. Strath on osoittautunut alusta alkaen erittäin toimivaksi. Sitä on testattu vuosikymmenten mittaan paljon, ja tähän päivään mennessä kliinisiä testejä on jo nelisenkymmentä. Kaikki tutkimukset on tehty täsmälleen samalla tuotteella.

Strathin valmistus siirtyi Pestalozzien vanhalle teollisuussuvulle 1961 Davidin isän hankittua valmistuslisenssin tohtori Strathmeyeriltä. Fred Pestalozzi vakuuttui henkilökohtaisten kokemustensa ansiosta täysin tuotteen toimivuudesta – hän sai siitä avun vaikeaan huimaukseen – ja ryhtyi tuottamaan sitä teollisesti ja antoi tuotteelle nimen ”Strath”.Nykyään Strathia viedään yli 50 maahan. Strath Elixirin lisäksi Bio-Strath AG valmistaa myös eläimille tarkoitettuja ravintolisiä.

Strathin salaisuus on valmistusprosessissa

Strathin valmistusprosessi on ainutlaatuinen: siinä hiivasoluja ruokitaan yli 50 yrttikasvilla. Hiivasolut imevät ravinteet itseensä varastoiden ne – syntyy yrttihiiva. Sen jälkeen hiivasolujen seinämät rikotaan, jotta elimistö voisi hyödyntää hiivasolun runsaan ravintosisällön. Tässä prosessissa hiivasolu kuolee, joten valmiissa tuotteessa ei ole elävää hiivaa. Strathin sisältämät ravinteet ovat tehokkaasti imeytyvässä muodossa. Säännöllisellä käytöllä on helppo varmistaa, että keho saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet. Ruokalusikallinen päivässä auttaa pitämään mielen virkeänä ja kehon terveenä. Moni piristyy Strathin käytön aloitettuaan. Sitä kannattaa käyttää kun on väsynyt, stressaantunut ja kaipaa lisää voimia arkeen. Parhaan hyödyn tuotteesta saa, kun ottaa sen säännölliseen, jokapäiväiseen käyttöön. Koko perheelle, myös lapsille sopiva Strath on etenkin urheilijoiden suosiossa.

David Pestalozzin perhe käyttää tuotetta lähes päivittäin. – Vaikka Strathia nauttisi säännöllisesti pitkäänkin kuten omassa perheessäni, mikään ei oikeastaan voi mennä pieleen. Jokaisen keho poimii ravintoaineista juuri ne, joita se kulloinkin eniten tarvitsee. Valmiste toimii myös bioaktivaattorina, se toisin sanoen auttaa elimistöä hyödyntämään tehokkaammin ruoasta saatavat ravintoaineet.

Strath on pakattu säilyvyyttä pidentävään ja kierrätettävään lasipulloon, josta ei liukene haitallisia aineita kuten muovista. Sokerittomat ja gluteenittomat Strath-tabletit sopivat myös esimerkiksi hiivatulehduksesta kärsiville ja diabeetikoille sekä vegaaneille.

Strath-tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Kauneus tulee sisältäpäin
Ihon ja hiusten kauneus tulee sisältäpäin - Pidän hyvää huolta ihostani ja hiuksistani, sillä minulla on luonnostaan...
Lue
Alfalipoiinihappo – nuoruuden palauttaja
Lisäsaanti tarpeen Alfalipoiinihappoa saa ruoan mukana hyvin niukasti, pääasiassa vihreistä kasviksista ja...
Lue
Raikkaasta greipistä ja greipinsiemenöljystä on moneksi
Greipin käyttöä maailmalla Suurin osa greipeistä syödään sellaisenaan tai niistä valmistetaan tuoremehua...
Lue