Solujen kieltä puhuvat ravintolisät

Terranovan ravintolisät ovat täysin lisäaineettomia, luomu- ja villilaatuisia, sekä eettisten ja ekologisten periaatteiden mukaisesti valmistettuja. Tuotesarjan perustajan Stephen Terrassin mukaan tämän tulisi olla nyrkkisääntö, eikä poikkeus, kun puhutaan luontaistuotteista.

Ravintolisät tulisi suunnitella sekä kehon solut että biokemia huomioon ottaen, etenkin kun saatavilla on jo valtavasti uutta tieteellistä tietoa ravintoaineiden aineenvaihdunnasta. Vertauskuvana voidaan käyttää ajatusta eläintarhan suunnittelusta. Tiedämme, että eläintarhan eläimiä ei voi eristää luonnosta betonisiin häkkeihin. Kaikki eläimet ovat sopeutuneet omaan ympäristöönsä, ilmastoonsa, tiettyyn kasvi- ja eliökuntaan, ja ne tarvitsevat oman reviirinsä. Leijonaa ei voi viedä tundralle, eikä poroa sademetsään. Mitä paremmin voimme jäljitellä jokaisen eläimen luonnollista elinympäristöä, sitä paremmin elämänmuodot kykenevät sopeutumaan eläintarhaan.

Ravintolisiä suunnitellessa se tarkoittaa sitä, että tehoaineet täytyy tarjota soluille kokonaisen ruoan muodossa, eli kommunikoida soluille luonnon kielellä. Tämä on otettu huomioon Terranovan tuotesuunnittelussa tuotekohtaisesti ja siksi jokaisessa tuotteessa on erikseen räätälöity Magnifood-rohdosyhdistelmä. Magnifoodin tehtävä on tehostaa vaikuttavien aineiden imeytymistä, bioaktiivisuutta, sekä tukea vaikutuksen tasapainoisuutta, eli kehon sisäistä herkkää ekosysteemiä.
 

Tuorepakastekuivaus säilöö marjat ja rohdokset tuoreina

Terranovan valmisteissa käytetään korkealaatuista tuorepakastekuivausta, joka on alun perin suunniteltu herkimpien molekyylien, kuten DNA:n, entsyymien ja proteiinien säilömiseen. Kyse ei siis ole tavanomaisesta pakastamisesta, vaan teknologiasta, jossa hyödynnetään -196 asteista nestemäistä typpeä. Menetelmä säilöö maun, tuoksun, pigmentit ja muut ominaisuudet, sekä ravintoaineet huomattavasti korkeampina pitoisuuksina kuin tavanomaisilla pakastus- ja kuivausmenetelmillä.
 

Terranova Life Drink – helppo ja vaivaton ravintolisä arkeen

Life Drinkissä on käytetty noin 3,5 kiloa luomu- ja villilaatuista raaka-ainetta, kuten tuorepakastekuivattuja marjoja ja lehtivihanneksia, molempia kymmentä eri laatua. Lisäksi valmiste sisältää maitohappobakteereita, ruuansulatusentsyymejä, kasviperäisiä proteiineja ja omega-rasvahappoja sekä lääkinnällisiä sieniä reishiä ja shiitaketta. Terranova Life Drink tukee monipuolista ruokavaliota, se kylvettää kehon soluja tuhansilla ravinto- ja suoja-aineilla, uudistaa ja tasapainottaa immuunipuolustusta ja aineenvaihduntaa, rikastuttaa suoliston mikrobiflooraa ja se soveltuu hyvin arkikäyttöön lähes jokaiselle.

Life Drink ja koko Terranovan tuotesarja on lisäaineeton ja kasvisperäinen. Kysy luontaistuoteneuvojaltasi Terranovan laajasta valikoimasta lisäaineetonta ja luonnollisempaa vaihtoehtoa suosikkiravintolisällesi!
 

”Monipuolinen ravinto voi olla myös yksinkertaista. Ravintorikkaan ja monipuolisen ruoan nauttimisen ei tarvitse olla monimutkaista ja työlästä. Life Drink on nopea, helppo ja täydellinen ravintolisä rikastuttamaan ruoka­valiotani.”
– Karita Tykkä

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntijan Joulupuoti
Luomu raakamakeiset juhlapöytään! Govinda raakamakeispallot Herkut naposteluun ja leivontaan! Luomu kivetön...
Lue
Terveystuotealan vuoden 2017 voittajat on valittu!
Vuoden 2017 Terveystuote: Probiootti comp (Suomen Bioteekki) Tasapainoa ja hyvinvointia Sinulle. Neljä tutkittua...
Lue
Joulukuun tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 25.11.–23.12.2016 tai niin kauan kuin tuotteita riittää....
Lue