Soijalesitiini tueksi rasvanpolttoon, muistille, verenkierrolle… 

Tyypillinen soijalesitiinin käyttäjä on kuntosaliharrastaja, joka tavoittelee näyttäviä lihaksia ja alhaista rasvaprosenttia. Soijalesitiini tekee kehossamme silti paljon muutakin hyvää kuin kuljettaa rasvaa lihaksiin poltettavaksi. Soijalesitiinin fosfolipideillä on äärimmäisen tärkeä merkitys aivoille ja hermostolle. Fosfolipidejä tarvitaan mm. muistiin ja lihastemme liikkeiden tarkkaan koordinointiin. 

Soijalesitiini on soijapavuista valmistettu luonnollinen ravintoaine. Aidoimmillaan ja vähiten prosessoituna lesitiiniä voi nauttia valkaisemattomina rakeina. Ns. raakalesitiini sisältää aktiivisen lesitiinin fosfolipidien lisäksi myös soijapapuöljyn hyviä rasvahappoja.
 

Lisävauhtia rasva-aineenvaihduntaan

Lesitiini on elimistömme rasvaliikenteen säätelijä. Soijalesitiinin runsain fosfolipidi, koliini, edistää rasva-aineenvaihduntaa mukavalla tavalla. Se kuljettaa rasvaa muista kudoksista lihaksiin, jossa se poltetaan lihaksen tarvitsemaksi energiaksi.

Koliinin kyky kuljettaa rasvoja elimistössä on hyväksi muillekin kuin kuntosalihirmuille. Koliini kuljettaa rasvaa pois maksasta ja auttaa tasapainottamaan maksan toimintaa. Riittävän koliinin saannin on havaittu vähentävän ns. rasvamaksan riskiä. Lesitiinilisää voi suositella kaikille kolesterolia ym. rasva-arvoja tarkkaileville.
 

Tarkkuutta lihasten hallintaan ja muistiin

Elimistömme tarvitsee soijalesitiinin fosfolipidejä ja koliinia sellaisenaan, mutta myös rakennusaineeksi kehomme tärkeimmälle hermoimpulssien välittäjäaineelle, asetyylikoliinille.

Liikunta, keskittymistä ja muistia vaativa työ tai opiskelu vaativat vilkasta hermotoimintaa. Asetyylikoliini toimii hermoimpulssien välittäjänä niin lihaksissa kuin aivoissakin. Jos koliinin saanti ravinnosta on rajallista, joutuu elimistömme priorisoimaan asetyylikoliinin käyttöä kehon tärkeimpiin toimintoihin ja jokin vaikutuskohde saattaa jäädä vähemmälle huomiolle. Lesitiinin tarve on suurinta kasvu- ja opiskeluikäisillä lapsilla, jotka vielä samaan aikaan liikkuvat hurjalla tempolla.
 

Aikuisille ja seniori-ikäisille; sydämelle ja verenkierrolle

Lesitiinin tarve ei katoa myöhemmälläkään iällä. Lesitiinin fosfolipidejä tarvitaan kaikkien solujemme solukalvoilla, kuten iholla ja kaikkein pienimpien verisuonten joustavilla pinnoilla. Koliini tukee lisäksi sydämen ja verenkierron hyvinvointia pitämällä epäedulliset homokysteiinitasot kurissa.
 

Maistuva ja helppokäyttöinen soijalesitiinirae 

Valioravinnon aito ja alkuperäinen Reform Lecithin -soijalesitiinirae on helppokäyttöinen. Sekoita 2-3 rkl maistuvia rakeita esim. terveysjuoman, rahkan, puuron tai minkä tahansa ruuan joukkoon. 100% kasviperäinen tuote ei sisällä geenimuunneltua soijaa.
 

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija on nyt AITO hyvän olon kauppa!
Joko huomasit, että meillä on uusi nimi? Luontaistuntijasta on tullut AITO hyvän olon kauppa! Uusi nimemme...
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 1.10.–30.10.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Aitoa terveyttä & vahvaa vastustuskykyä!
Yksi tärkeimmistä asioista on ainakin huolehtia riittävästä D-vitamiinin, sinkin ja C-vitamiinin saannista, sillä ne...
Lue