SkinMood Konjac-sienet – testattu toimiviksi

Kolme kertaa vuoden parhaana tuotteena palkitut SkinMood® Konjac-sienet on nyt testautettu virallisesti. Testin tarkoitus oli selvittää, mitä apua ja hyötyä pesusienistä oli käyttäjilleen.

Suomalaisen Testing Labin järjestämässä 2 kuukauden testissä 34 testaajaa käytti omalle ihotyypilleen sopivaa kasvosientä ja osa käytti myös vartalosientä. Testiryhmästä puolella oli normaali-, kuiva- tai seka-/ rasvoittuva iho. Rima asetettiin todella korkealle, sillä puolella testiryhmistä oli 1–3 eri iho-ongelmaa (atopia, psoriasis, seborroinen ekseema, ruusufinni, akne tms.). 

Tulokset olivat uskomattomia, sillä 82 % testaajista suosittelee tuotetta ystävilleen ja 55,9 % testaajista suosittelee sitä korkeimmalla mahdollisella 6 pisteen arvosanalla.   

Kasvosienen vaikutuksia iholla: Testaajat raportoivat yleisesti, että kasvojenpesusienen avulla iho tuntuu pehmeämmältä, pintakuivuus helpottaa, voiteet imeytyvät paremmin ja iho tuntuu hyvin kosteutetulta. Iho tuntuu ja näyttää eloisammalta ja kuulakkaammalta. Talineritys tasapainottui. Epäpuhtaudet, finnit ja mustapäät vähenivät. Lisäksi ihon kutina, punoitus ja ärtyneisyys väheni.   

Vartalosienen vaikutuksia iholla: Puhdistaminen on hellävaraista ja sieni jättää ihon mukavan pehmeäksi. Ihon kutina hävisi ja iho tuntui puhtaammalta. Kuivaan ja näppyiseen ihoon vartalosieni toi avun heti ensimmäisellä käyttökerralla ja eron huomasi selvästi, kun sientä käytti ensin vain toiseen jalkaan ja kyynärpään alueelle. Pidempiaikaisemman käytön jälkeen näppyjen lisäksi ihon muukin epätasaisuus väheni. Kaulan karheat näppymäiset kohdat katosivat sienen avulla.

Konjac-sienillä on eroja – Hyvän Olon Maailman SkinMood® Magical Konjac Spongelle on myönnetty Testing lab -tunnus!
 

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija on nyt AITO hyvän olon kauppa!
Joko huomasit, että meillä on uusi nimi? Luontaistuntijasta on tullut AITO hyvän olon kauppa! Uusi nimemme...
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 1.10.–30.10.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Aitoa terveyttä & vahvaa vastustuskykyä!
Yksi tärkeimmistä asioista on ainakin huolehtia riittävästä D-vitamiinin, sinkin ja C-vitamiinin saannista, sillä ne...
Lue