Skingain vapauttaa Helena Ahti-Hallbergin nauttimaan tanssin pyörteistä

Tottakai minun iässäni 48-vuotiaana on mukavaa, jo ammatinkin puolesta, että iho, hiukset ja kynnet pysyvät kauniina, hyväkuntoisina ja elinvoimaisina.

– Minulle on kuitenkin tärkeintä se, ettei minun tarvitse jännittää, vihlooko sieltä tai täältä ja pystynkö kunnolla näyttämään liikkeet siten kuin haluaisin, Helena Ahti-Hallberg toteaa topakasti.

– Tässähän ei ole kyse mistään mainosmiesten tarpeen luomisesta, vaan silkasta biologisesta tosiasiasta, että kollageenin muodostuminen elimistössä lähtee jyrkkään laskuun jo 25-vuotiaasta eteenpäin ja 40-vuotiaana sitä ei muodostu enää juuri ollenkaan. Niinhän ne hiipuvat monet muutkin elimistön toiminnot iän karttuessa, kuten esimerkiksi ruuansulatusentsyymien erittyminen. Tämä johtuu siitä, että meitä ei ole luotu elämään kuin noin nelikymppisiksi, niin julmalta kuin tuo nykyihmisestä kuulostaakin, Helena nauraa.

Kollageeni ─ tärkein rakenneproteiinimme

– Kollageeni on tärkein rakenneproteiinimme. Kollageeni tulee kreikankielisestä sanasta, joka tarkoittaa liimaa. Eli kollageenia voi kutsua liimaksi, joka pitää meidät kasassa.

– Kollageenia on verisuonissa, ikenissä, luustossa, silmän mykiössä, ihossa, kynsissä ja hiuksissa. Mutta helposti unohtuu, että kollageenia on tai kuuluisi olla nivelissä ja rustossa. Ja kun sitä ei enää elimistön muodostamana synny, seuraukset tietää jokainen: kivut ja säryt varsinkin polvissa ovat useimmille ikääntyville jokapäiväisiä. Kokeilemisen arvoinen on ravintolisä, joka tuo elimistölle luonnollisella tavalla kollageenia laittaen samalla sen oman kollageenituotannon uudelleen vauhtiin.

Palkittu Skingain

Skingain on aito ja alkuperäinen, ainoa markkinoilla oleva sekä 1.- että 2.-tyypin kollageenia sisältävä tuote. Se vaikuttaa niin ihoon, hiuksiin ja kynsiin kuin myös niveliin ja rustoihin. Kollageenipitoisuudet ovat myös markkinoiden korkeimpia, minkä vuoksi se tulee myös edullisimmaksi käytössä.

– Kaikkein paras suositus Skingainille on se, että tuote palkittiin Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton vuosittain myöntämällä Vuoden Hoitotuote 2014 ravintolisien “Oskarilla”. Valintakriteereinä oli: tutkimustieto ja onnistunut tuotekehitys, laaja positiivinen kuluttajapalaute, tuote on laadukas ja luotettava, tuote on terveystuotealan tavoitteiden ja hengen mukainen, ja se soveltuu itsehoitotuotteeksi.

Kasvohoitojen tarve vähentynyt

– Mukavinta on ollut kuulla, että vaikka Skingainin pakkaus on naisellisen näköinen ja nimi viittaa vain ihoon, myös miehet ovat ottaneet sen omakseen – useimmiten tietysti niin, että rouva on ensin kokenut sen hyväksi.

– Olen niin kiireinen, että minun on kerta kaikkiaan mahdotonta löytää allakasta aikaa kasvohoidoille. Siinäkin Skingain on ollut suuri apu, että ihoni ei ole enää niin kuiva kuin aiemmin. Alkaneet ryppyjen muodostukset ovat myös pysähtyneet ja ihoni on kiinteämpi, siitä ei pääse mihinkään, Helena hehkuttaa.

Näin käytät Skingainia

Sekoita yksi annospussi lasilliseen vettä, mehua, smoothieta, kahvia tai teetä. Sekoita kunnes jauhe on kokonaan liuennut. Jauheen voi nauttia myös esimerkiksi puuron tai jogurtin kanssa. Annostus: 1-2 annospussia päivässä.

Skingain Beauty Booster sisältää ainutlaatuisen, patentoidun yhdistelmän 1.- ja 2.-tyypin kollageenia. Tuote sisältää myös C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Jaksaa, jaksaa!
Juuri nyt on hyvä aika aloittaa vitamiini-hivenaine-kivennäisaine-tankkaus, jotta jaksaa läpi haastavan pimeyden,...
Lue
Syyskuun tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 2.–29.9.2016 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Kasvirohdosuutteet nousussa
Kouvolan Luontaistuntija-myymälässä on todella laaja, lähes 3000 tuotteen tuotevalikoima. Ravintolisien lisäksi...
Lue