Skingain plus + Skingain seerumi = kaksoisvaikutuksella täydellinen kollageenihuolto

Ihomme kollageenikuidut muodostavat 70 % ihon rakenteesta ja antavat sille voimaa ja sitkeyttä. Iho kuitenkin vanhenee ja kollageenin määrä vähenee johtaen sen ohenemiseen, ryppyjen muodostumiseen ja ihon kimmoisuuden ja kosteuden vähenemiseen.

Toisaalta iho uudistuu jatkuvasti läpi elämän. Uudistuminen on voimakkainta lapsuudessa ja murrosikäisenä, mutta iän myötä tämä prosessi heikkenee. Ikääntymiseen liittyy läheisesti vähentynyt elimistön oma kollageenin tuotanto sekä kollageenia hajottavien entsyymien lisääntyminen ihon sidekudoksessa ja verinahassa.  
 

Kollageenin vaikutus ja imeytyminen elimistössä  

Hydrolysoidun kollageenin saanti lisää kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostusta ja vahvistaa sidekudosta. Elimistöön tullut hydrolysoitu kollageeni viestii elimistölle, että kehon oma kollageeni on vaurioitunut ja sen tuotantoa on lisättävä. Elimistö myös käyttää tämän hydrolysoidun kollageenin aminohappoja uuden kollageenin rakennusosina. Kollageeni parantaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä sekä lisää sidekudoksen tiheyttä ja verinahan säikeiden paksuutta. 
 

Skingain plus ­– tuplavaikutteinen kollageenin lisäys

Skingain plus elvyttää kollageenituotantoa kahdella tavalla:

  1. Sen sisältämä hydrolysoitu kollageeni antaa elimistölle viestin lisätä kollageenin tuotantoa, jolloin 1. ja 2. tyypin hydrolysoidun kollageenin ainesosat toimivat uuden kollageenin rakennusaineina ja näin elimistöön muodostuu lisää kollageenia. 
  2. Pycnogenol® puolestaan hillitsee voimakkaasti ihokudosta hajottavien entsyymien toimintaa, mikä hidastaa tehokkaasti kollageenin vähenemistä. Se myös lisää verisuonia rentouttavan typpioksidin tuotantoa elimistössä ja näin tehostaa ihon hiusverenkiertoa. Tämä parantaa sekä hapen ja ravinteiden pääsyä ihokudoksiin että kuona-aineiden poistumista. 

Skingain plus sisältää hyaluronihappoa ja myös Pycnogenol® lisää sen tuotantoa ihossa voimistamalla sen synteesiä. Samoin kuin kollageenin kohdalla, ihoa kosteuttavan hyaluronihapon taso lisääntyy Pycnogenolin vaikutuksesta. Hyaluronihappo pystyy nyt sitomaan enemmän vettä ihokudokseen, millä on suuri merkitys ihon kosteustasapainon kannalta. Hyvin kosteutettu iho näyttää kauniimmalta ja kimmoisalta!

Sisäisen kollageenin tueksi ihokosmetiikkaa

Skingain Seerumi on ihoa uudistava ja kohottava seerumi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se tekee ihon vahvemmaksi, kiinteämmäksi ja pehmeämmäksi. Se antaa syvälle ulottuvan ja pitkäkestoisen kosteutuksen ja parantaa ihon uudistumista. Skingain Seerumi vähentää ihon juonteita ja tekee ihon näkyvästi kiinteämmäksi ja nuoremmaksi.
 

Skingain Seerumin viisi tehoainetta!

Skingain Seerumi sisältää useita erittäin korkealauokkaisia ja tutkittuja vaikuttavia aineita.

  1. Sen sisältämä Argan-puun hedelmästä eristetty proteiini ARGATENSYL tasoittaa ryppyjä ja juonteita tehokkaasti ja pitkäkestoisesti sekä korostaa kasvojen muotoja ja antaa välittömän kasvoja kohottavan vaikutuksen.
  2. FUCOGEL® kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja estää ihosolujen kuivumista sekä suojaa ihoa haitallisilta sään vaikutuksilta.
  3. RIGIN™ tehostaa ihon kollageenin muodostumista ja ihon mikroverenkiertoa, kosteuttaa ja näkyvästi uudistaa ihoa sekä torjuu sen vanhenemista.
  4. HYALURONIHAPPO tasoittaa heti juonteita ja ryppyjä. Se kosteuttaa ja pehmentää ihoa, vähentää ryppyjä ja juonteita, kiinteyttää ihoa ja tuo esiin kasvojen muotoa.
  5. REPAIR COMPLEX CLR™ suojaa ihoa ulkopuolisilta haitoilta ja UV-säteilyltä.
     

Yhteiskäyttö tehostaa vaikutusta

Skingain Plus ja Skingain Seerumi soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi yhdessä ja niitä voidaan käyttää myös erikseen, riippuen kunkin käyttäjän henkilökohtaisesta tilanteesta ja senhetkisestä ihonhoidon tarpeesta. Toinen tuote huolehtii ihon terveydestä ja kollageenin tarpeesta sisäisesti ja toinen antaa tehokkaan ja paikallisen elvyttävän vaikutuksen.
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Säilytä kesä ihollasi – hoida myös pintaa syvemmältä
  Merellistä kosteutta tai syväpuhdistusta iholle La Cure kosteusvoide tai mutanaamio Kosteusvoide...
Lue
Risiiniöljyä ripsiin ja teepuusaippuaa ongelmaiholle   
  Risiiniöljy – kauneudenhoidon monitoimiöljy!   Risiiniöljy muistetaan hiusten ja ripsien kasvua...
Lue
Impolan Kasvitilan kasviöljyt ja hampputuotteet – suomalaista superfoodia keholle ja iholle  
Hamppuöljy on myös varsinainen ihoöljy sen sisältämän korkean E-vitamiini- ja karoteenipitoisuuden vuoksi. Erityisesti...
Lue