Skingain Plus ­ on uusi keino lisätä elimistön kollageenia – nyt mukana Pycnogenol®

Skingain Plus on uuden sukupolven kollageenivalmiste, joka usealla eri mekanismilla lisää ihon kollageenin määrää, kimmoisuutta ja ihon kosteutta.

Se tehostaa ihon hiusverenkiertoa sekä hapen ja ravinteiden pääsyä ihokudoksiin ja kuona-aineiden poistumista. Skingain Plus sisältää 1 ja 2 tyypin kollageenin lisäksi myös Pycnogenolia. Näiden kahden tehoaineen yhteisvaikutus on merkittävä.
 

Skingain plus – tuplavaikutteinen kollageenin lisäys

Nuorella ihmisellä elimistön kollageenituotanto toimii hyvin, mutta iän myötä sen oma tuotanto vähenee. Skingain plus elvyttää kollageenituotantoa kahdella tavalla:

  1. Hydrolysoitu kollageeni antaa elimistölle viestin lisätä kollageenin tuotantoa, jolloin 1. ja 2. tyypin hydrolysoidun kollageenin ainesosat toimivat uuden kollageenin rakennusaineina ja näin elimistöön muodostuu lisää kollageenia
  2. Pycnogenol® puolestaan hillitsee voimakkaasti ihokudosta hajottavien entsyymien toimintaa, mikä hidastaa tehokkaasti kollageenin vähenemistä
     

Tutkimukset todistavat

Pycnogenolista tehdyn tutkimuksen* mukaan tuotteen päivittäinen käyttö lisäsi merkittävästi kollageenia (41 %) ja myös ihon kimmoisuus lisääntyi n. 25 %. Väsyneen ihon oireet vähenivät 30 % tutkimuksen aikana. Pycnogenolin ainesosat pidensivät ihon sidekudoksen hajoamisaikaa ja palauttivat näin ihon joustavuutta.

Skingain Plus lisäsi tutkimuksessa kollageenin määrää ja kosteutta tehokkaasti Norjalaisen tutkimuksen** tarkoituksena oli mitata ihon kollageenitasoja sekä tuotteen käytön vaikutusta ihon elastisuuteen. Kollageenitason lisääntyminen 12 viikon käytön jälkeen oli n. 45,6 %. Ihon joustavuus parani n. 27,5 % jo neljän viikon käytön jälkeen. Tutkimukseen osallistui 48 iältään 30–75-vuotiasta henkilöä.

Skingain plus sisältää hyaluronihappoa ja Pycnogenol® puolestaan lisää sen tuotantoa ihossa voimistamalla sen synteesiä. Samoin kuin kollageenin kohdalla, hyaluronihapon taso lisääntyy kahdella eri tavalla.

Hyaluronihapon määrän ihossa havaittiin lisääntyneen Pycnogenolin vaikutuksesta n. 44 %. Sen määrä lisääntyi, koska hyaluronihappo pystyi nyt sitomaan enemmän vettä ihokudokseen. Tällä on suuri merkitys ihon kuivuudesta kärsivillä henkilöillä. Myös niillä, joilla oli hyvä ihon kosteustaso, havaittiin merkittävä 8 % lisääntynyt ihon kosteus.
 

Skingain Plussan valmistajalta nyt myös Hairgain – tehokuuri hiusten kasvulle

Skingain Plus vahvistaa hiuspohjan kollageenia ja verenkiertoa ja Hairgain-tuote parantaa hiusten kasvua, antaa kauniit ja tuuheat hiukset ja pysäyttää hiusten lähdön. Se sisältää kalakollageenia, antioksidantteja, vitamiineja, kivennäisaineita ja aminohappoja. Tuotteet täydentävät toisiaan.
 

Helena Ahti-Hallberg suosittelee Skingain Plussaa!

 

Lähteet: *Marini A, Grether-Beck S, Jaenicke T, Weber M, Burki C, Formann P, Brenden H, Schönlau F, Krutmann J. Pycnogenol® effects on skin elasticity and hydration coincide with increased gene expressions of collagen type I and hyaluronic acid synthase in women. Skin Pharmacol Physiol. 25: 86-92, 2012. **Wong-Mortensen A Strang: Efficacy Study on Skingain - A product containing collagen 1 and a marinehydrolysate. NutraCos Cosmetics May/Aug 2013 Anno 3 n 2
 

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 2.–31.1.2019 tai niin...
Lue
Aito Rauta – 5 ainutlaatuista ominaisuutta!
  Miksi Aito Rauta?   1. Kliinisillä testeillä todistettu teho Kliinisissä tutkimuksissa on...
Lue
Uusi AITO minä – 3 vinkkiä parempaan palautumiseen ja jaksamiseen
Kehoamme säätelee hermosto, joka jakautuu sympaattiseen ja parasympaattiseen osaan. Ne toimivat kehossa vähän kuin...
Lue