Skingain-kollageenibuusteri helpottaa Helena Ahti-Hallbergin kauneusrutiineja

– Tämä on ollut työntäyteisin vuosi koko elämässäni, Helena Ahti-Hallberg puuskahtaa.

– Aivan kauhistuin, kun katsoin peiliin – tuntui kuin olisin vanhentunut vuodessa ainakin 10 vuoden edestä. Onneksi Immitec otti yhteyttä juuri oikeaan aikaan kysyen, haluanko kokeilla heidän suosittua tuotettaan, Skingainia. Ja halusinhan minä, en pelkästään ulkonäöllisistä syistä, vaan ensisijaisesti toivoin helpotusta nivelien särkyihin ja kolotuksiin. Onhan minun pystyttävä luottamaan siihen, että kehoni toimii moitteettomasti.

– Käytettyäni tuotetta huomasin, että hiukseni vahvistuivat nopeasti ja ihon kuivuus helpotti. Ei tarvitse olla joka suihkun jälkeen hamuamassa vartalovoidetta. Voiteita ja erikoishoitoaineita kuluu huomattavasti vähemmän kuin ennen, Helena kiittelee.

Tanssi tuli takaisin Helsingin keskustaan

– Wanhan Tanssikellarin suljettua ovensa reilu vuosi sitten Helsingissä ei ole ollut mahdollista nauttia tanssin hurmasta hyvässä seurassa. Saimme neuvoteltua tilalle Virgin Oil Companyn Suomen ykkös­tanssiorkesterien kanssa ja toimme tanssin takaisin Helsingin keskustaan. Myös kesätanssipaikasta neuvottelemme parhaillaan.

Helenan suuri intohimo, tanssin opettaminen, jatkuu edelleen täysillä. Mielenkiintoista työtä on myös sisältöä tuottavan tapahtumatoimiston luotsaaminen.

– Kauppakeskukset järjestävät yhä useammin erilaisia teemaviikkoja, kuten esimerkiksi sporttiviikkoja ja sirkusviikkoja. Me hoidamme sitten eturivin esiintyjät paikalle sovitusti, Helena kertoo.

Hän on myös lanseerannut Suomeen Pro-Am-opetuskonseptin, joka on saanut suuren suosion. Siinä asiakas voi ostaa tanssin opetussarjan ja sen jälkeen osallistua tanssikilpailuihin tanssinopettaja parinaan.

Tanssi parantaa terveyttä

Helena rakastaa tanssia intohimoisesti ja on nähnyt sen tuottamat terveysvaikutukset iäkkäämpien ihmisten tullessa kertomaan, miten kivut, säryt ja kankeus jäävät tanssisalille.

– Tanssin terveysvaikutukset ovat kiistattomat, mutta sydämeni sykähtää aina, kun tietoon tulee lisävahvistusta.

– Juuri luin tutkimuksesta, jossa verrattiin erilaisten liikuntamuotojen sekä esimerkiksi sudokujen tekemistä. Kaikilla oli suuri merkitys muistin säilymisessä hyvänä, mutta tanssi oli kirkkaasti ylitse muiden, Helena iloitsee.

Skingain – tutkittua tehoa

Kollageeni on elimistön tärkeimpiä rakennusaineita. Ihon lisäksi sitä on runsaasti mm. hiuksissa, kynsissä, sidekudoksessa, nivelissä ja rustoissa. Ihon proteiineista 75 % on kollageenia. Elimistön luonnollinen kyky valmistaa kollageenia alkaa heiketä jo 25-vuotiaana.

Skingain-ravintolisän tarkoitus on saada tehokkaasti nostettua kollageenitasoa, ja tätä kautta tukea ihon ja koko elimistön hyvinvointia. Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto valitsi Skingainin vuoden 2014 hoitotuotteeksi. Skingain on tehokas ja monipuolinen kollageenivalmiste, joka sisältää 1.- ja 2. -tyypin kollageenia.

Lehden muita artikkeleita

Tutkittua: Echinaforcella voidaan ehkäistä flunssaa ja sen jälkitauteja
Viimeaikainen tutkimustieto osoittaa, että Echinaforcella voidaan ennaltaehkäistä paitsi flunssaa myös sen jälkitauteja...
Lue
Esittelyssä terveystuotealan vuoden 2016 parhaat tuotteet
Tuotteet valitaan mm. seuraavin kriteerein: - takana on tutkimustietoa ja onnistunutta tuotekehitystä - laaja...
Lue
Puhdistu, hoikistu ja virkisty vehnänoraan avulla
Elävän ravinnon ”äiti” Ann Wigmore löysi uudelleen vehnänoraan 70-luvulla, ja hän olikin sitä mieltä, että nauttimalla...
Lue