SkinGain jatkaa voittokulkuaan

Voittajien arvosteluperusteet ovat hyvin tiukat. Tuotteesta pitää olla runsaasti dokumentoitua tutkimustietoa ja tuotekehittelyn  on oltava onnistunutta. Mikä tärkeintä, palkitun valmisteen on oltava niin tehokas, että asiakkaat palaavat kerta toisensa jälkeen ostamaan samaa tuotetta. Tämä kertoo siitä, että asiakkaat kokevat hyötyvänsä valmisteen käytöstä - tietävät kokemuksensa perusteella, että saavat apua useampaan ongelmaan. Asiantuntijaraati arvostaa myös sitä, että voittajatuote on terveystuotealan hengen mukainen, ja että se soveltuu itsehoitotuotteeksi terveydestään huolehtivalle kuluttajalle ollen laadukas ja luotettava.

Norjalainen, yli 30 vuotta innovatiivisia terveystuotteita valmistanut Med-Eq Oy, on ilahtunut saamastaan tunnustuksesta Suomessa ja lupaa tuoda lähiaikoina useita yhtä hienoja pitkän tuotekehittelyn helmiä myös suomalaisten kuluttajien iloksi ja hyödyksi. Med-Eq Oy valmistaa yli kahtakymmentä tuotetta ja vie niitä noin 40:een maahan. Muita Med-Eq`n Suomessa suuren suosion saanvutteita valmisteita ovat 30Days painonhallinta-, selluliitti- ja suolenhoitotuotteet sekä Coffee Slender, vihreäpapu-uutekahvi, joka pitää linjat kurissa kuin itsestään. 

SkinGain avasi kuluttajien silmät ymmärtämään kollageenin tärkeyden

Med-Eq sai kunnian tehdä uranuurtavaa työtä herättämällä asiakkaat käsittämään kollageenin tärkeyden monipuolisena vanhenemisilmiöiden lyömättömänä ehkäisijänä ja korjaajana. Kollageenin tärkeys kenen tahansa hyvinvoinnille selkiytyy, kun muistetaan, että yli 30 % kehon proteiinipainosta ja 75 % ihon sisältämistä proteiineista on kollageenia. Myös nivelistä 70% on kollageenia. Se on luonnollinen proteiini, kehon tärkeä rakennusaine, jota elimistö valmistaa itse - mutta riittävän tehokkaasti vain 25 ikävuoteen asti. Sen jälkeen kollageenin muodostuminen lähtee alamäkeen hiipuen lähes kokonaan 40 vuoden paikkeilla. Moni vanhenemiseen liittyvä ongelma johtuu juuri kollageenin puutteesta: iho kuivuu ja rypistyy menettäen kimmoisuutensa couperosan ja pigmenttihäiriöiden lisääntyessä, hiukset ohenevat ja harvenevat, kynnet haurastuvat ja niveliä kolottaa.

SkinGain nostaa kollageenimäärän tasolle, josta kilpailijat voivat vain uneksia

SkinGain sisältää nerokkaan yhdistelmän sekä 1. että 2. tyypin kollageenia, joka nostaa ihon ja kehon kollageenitason hyvinkin nopeasti tasolle, johon jäljittelijät eivät pääse. Kilpailevat jäljitelmätuotteet sisältävät vain jompaa kumpaa kollageenityyppiä, joiden käyttäminen tulee valitettavan kalliiksi asiakkaalle - kollageenitaso ei koskaan nouse merkittävälle tasolle, vaikka tuotteita nauttisi kuinka paljon tahansa. Kahden kollageenityypin yhdistäminen takaa myös sen, että SkinGain kaunistaa ja kunnostaa paitsi ihon, myös hiukset ja kynnet vahvistuvat. Ja mikä ehkä kaikkein tärkeintä, nivelpohjaiset ongelmat helpottuvat. SkinGain onkin valloittanut myös mieskuluttajat, jotka haluavat samalla avun hiusten ohenemiseen ja nivelten kolotuksiin. Yksi tuote - apu useampaan ongelmaan - kustannustehokas kuluttajalle.Juomana nautittavan SkinGain jauheen rinnalla on nyt myös uutuus: SkinGain Professional tabletit, joissa kollageenien tehoa on terästetty vielä biotiinilla, sinkillä, vitamiineilla ja greipinsiemenuutteella.

Tunnettuja, tyytyväisiä SkinGainin käyttäjiä ovat mm. näyttelijä-laulaja Ritva Oksanen ja tanssija-tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg.

SkinGain toimii monipuolisesti - Ritva Oksanen ei siitä muuten kertoisi faneilleen

Ritva Oksanen kertookin, että missä hän vain liikkuukin, kaikki tulevat utelemaan hänen kauniin ihonsa salaisuutta. Vuosikymmenten mittaan häntä on pyydetty jos minkä tuotteen mannekiiniksi. - Olen sanonut kaikille kyselijöille kiitos ei, koska en voi ajatellakaan, että pettäisin ihailijani mainostamalla jotakin valmistta, johon en itse usko. SkinGain on paitsi kaunistanut ihoani myös vauhdittanut hiusteni kasvua ja ne ovat muuttuneet laadultaan pörheämmiksi ja paksummiksi. Myös nivelongelmat ovat vain haalea muisto ja kyntenikin ovat vahvistuneet. Mitä muuta vielä voisi toivoa saavuttavansa yhden ainoan tuotteen avulla?

Tuote on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Nivelet kuntoon
Nivelongelmat ovat suomalaisten yleisimpiä vaivoja. Liikkuminen voi hankaloitua fyysisesti vaikean työn tai raskaan...
Lue
Suomalaiset marjat ja pellava - maailman eliittiä
Kasvifenolit, mitä ne ovat? Kasveissa esiintyy suuri määrä erilaisia fenolisia yhdisteitä, joita ei varsinaisesti...
Lue
Ruusunmarjaa nivelille
Saadakseen ruusunmarjaa ympäri vuoden Erik alkoi kehittää hellävaraista kylmäkuivatusmenetelmää, joka säilyttäisi...
Lue