Skingain – tutkittua tehoa

Iho muuttuu iän myötä; tulee juonteita, ryppyjä ja iho ohenee. Elintavoilla voi jonkin verran vaikuttaa ihon kuntoon. Muun muassa tupakoinnin välttäminen, liikunta ja terveellinen ravinto ovat hyväksi. Kuitenkin moni ihon ikääntymiseen liittyvä haaste johtuu erityisesti kollageenin puutteesta. Kollageeni on luonnollinen proteiini, jota elimistö muodostaa. Sitä muodostuu tehokkaasti noin 25-vuotiaaksi, minkä jälkeen sen tuotanto heikkenee asteittain. Neljänkymmenen ikävuoden tienoilla kollageenin muodostus on jo huomattavasti vähentynyt.

Kollageeni on tärkeä rakennusaine

Kollageeni on kehon tärkeimpiä rakennusaineita – sitä löytyy mm. ihosta, nivelistä, lihaksista, hampaista ja hiuksista. Kaikista kehon proteiineista 30 % on kollageenia, mutta ihon proteiineista sitä on jopa 75 %. Myös nivelet koostuvat 70 %:sesti kollageenista. Kollageeni on ruston, nivelsiteiden, jänteiden, luuston ja hampaiden tärkeimpiä aineosia. 

Skingain sisältää kahdenlaista kollageenia

Skingain on ravintolisä, joka sisältää runsaasti hyvin imeytyvää 1.- ja 2.-tyypin kollageenia. Patentoitu ja ainutlaatuinen kollageeniyhdistelmä nostaa tehokkaasti kollageenitasoja ihossa ja muualla elimistössä. Skingainia käytetään ihonhoidon lisäksi myös hiusten, kynsien, luuston ja nivelten hyvinvoinnille. Tuote sopii ihonhoitotuotteeksi myös nuoremmille.

Skingainin sisältämä tyypin 1.- ja 2. -kollageeni ovat nimeltään PeptanTM ja Cartidea. PeptanTM on puhdas ja luonnollinen kollageeni, joka sisältää 18 erilaista aminohappoa, kuten glysiinia, proliinia ja hydroproliinia. Cartidea® sisältää kaikki avainaineet terveelliselle, raikkaalle ja nuorekkaalle iholle, kuten kondroittiinisulfaattia, hyaluronihappoa ja glukosamiinisulfaattia.

Skingain tehoaa tutkitusti. Skingainin käyttäjillä kollageenin määrä lisääntyi ihossa 12 viikossa keskimäärin 45,6 %.*

Vinkkejä Skingainin käyttöön

- Skingain on kollageenia ja C-vitamiinia sisältävä ravintolisä.
- Limen ja sitruunan makuinen jauhe on kätevissä annospusseissa. (Saatavilla myös tabletteina.)
- Pakkaus sisältää 30 annospussia.
- Sekoita yksi annospussi lasilliseen vettä, mehua tai smoothieta. Voit nauttia jauheen myös kuuman juoman tai vaikkapa puuron seassa. 
- Tyhjennä pussin sisältö ensin lasiin, lisää sen jälkeen neste ja sekoita.
- Nauti juomaa 1-2 annosta päivässä.

Vuoden 2014 hoitotuote

Skingain valittiin vuoden 2014 hoitotuotteeksi. Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton jäsenet valitsevat vuosittain vuoden terveystuotteen, superruoan, hoitotuotteen ja urheiluvalmisteen. Valinnalla halutaan antaa tunnustusta laadukkaille ja terveyttä edistäville tuotteille. Tuotteiden valintakriteereinä ovat mm. tutkimustieto ja onnistunut tuotekehitys sekä laaja positiivinen kuluttajapalaute.

*(Wong-Mortensen A Strang: Efficasy Study on Skingain - A product containing collagen 1 and a marinehydrolysate. NutraCos Cosmetics May/Aug 2013 Anno 3 n 2.).