Sinkkiasetaatti tehoaa jo muutamassa päivässä

Syksyn tultua alkaa myös flunssakausi. Sinkistä on tällöin tutkitusti hyötyä. On hyvä muistaa, että erilaisilla sinkin muodoilla on erilaiset käyttötarkoitukset. Kun on kysymys akuutista tarpeesta, niin sinkkiasetaatti on tehokkain sinkin muoto.

Sinkkiasetaatti

Sinkki edistää normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. Immuunijärjestelmä ylläpitää vastustuskykyämme. Sinkkiasetaatti toimii erityisesti paikallisesti nielussa. Suuhun jäävällä liukenevalla sinkkiasetaatilla on välitön vaikutus nielun alueella oleviin taudinaiheuttajiin. Nopeasta liukenemisesta johtuen sinkkiasetaattia imeytyy ruuansulatuskanavasta elimistöön hyvin vähän. Sinkkiasetaatilla ei juurikaan ole pitkäkestoisia terveysvaikutuksia vaan sen käytön voi rajoittaa 3-6 päivään.

SOS Health Sinkkiasetaatti + C-vitamiinisuihke on helppokäyttöinen

Suihkeena sinkkiasetaatti on helppo ja miellyttävä käyttää. Kuusi suihkausta päivässä suihkautettuna suun ja nielun alueelle riittää. SOS Health Sinkki + C -suihke sisältää sinkin lisäksi C- ja B5-vitamiineja. Tuote ei sisällä keinotekoisia makeutus-, väri- tai säilöntäaineita.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveellisiä elämäntapoja.

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 30.8.–30.9.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Hyvän mielen Viridian-vinkit syksyyn!
  Viridian Sahramiuute + kehäkukka Viridian Nutrition on valinnut sahramiuutteen vuoden 2018...
Lue
Naisellisen hyvinvoinnin tukipilarit; Karpalo ja maitohappobakteerit
Karpalo on virtsateiden ystävä Karpalo on tunnettu ja tieteellisestikin perusteltu apu naiselliseen hyvinvointiin. Se...
Lue