Sinä olet kaunis – pidä huolta itsestäsi

Kauniin ja terveen ihon edellytyksenä on tasapaino, mikä ilmenee ihollamme monella tavalla. Kollageenikuidut muodostavat 70 % ihon rakenteesta ja antavat sille voimaa ja sitkeyttä. Ihossa syntyy uutta kollageenia koko ajan ja sen uudistuessa vanhaa kollageenia poistuu.

Niin kauan kuin tämä tasapaino on kunnossa, kaikki on hyvin. Vanheneva iho rappeutuu nopeammin ja tasapaino muuttuu epäedulliseksi. Ratkaisuna on lisätä kehon omaa kollageenin tuotantoa ja samanaikaisesti hidastaa sen rappeutumista.
 

Kollageenin vaikutus ja imeytyminen elimistössä

Hydrolysoidun kollageenin saanti lisää kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostusta ja vahvistaa sidekudosta. Elimistöön tuotu hydrolysoitu kollageeni viestii elimistölle, että kehon omaa kollageenia on vaurioitunut ja sen omaa tuotantoa on lisättävä. Elimistö myös käyttää tämän hydrolysoidun kollageenin aminohappoja uuden kollageenin rakennusosina. Kollageeni parantaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä sekä lisää sidekudoksen tiheyttä ja verinahan säikeiden paksuutta. Lisääntynyt hyaluronihappo tehostaa ihon kosteustasapainoa.
 

Skingain plus – tuplavaikutteinen kollageenin lisäys 

Skingain plus elvyttää kollageenituotantoa kahdella tavalla: 

  1. Hydrolysoitu 1. ja 2. tyypin kollageeni antaa elimistölle viestin lisätä kollageenin tuotantoa. Niiden ainesosat toimivat uuden kollageenin rakennusaineina ja elimistöön syntyy lisää kollageenia.
  2. Pycnogenol® hillitsee voimakkaasti ihokudosta hajottavien entsyymien toimintaa, joka hidastaa tehokkaasti kollageenin vähenemistä. Se lisää verisuonia rentouttavan typpioksidin tuotantoa elimistössä ja tehostaa ihon hiusverenkiertoa. Tämä parantaa sekä hapen ja ravinteiden pääsyä ihokudoksiin että kuona-aineiden poistumista elimistöstä.

Skingain plus sisältää hyaluronihappoa ja Pycnogenol® myös lisää sen tuotantoa ihossa lisäämällä hyaluronihapon synteesiä ja näin sen pitoisuus lisääntyy Pycnogenolin vaikutuksesta. Hyaluronihappo pystyy sitomaan lisää vettä ihokudokseen ja lievittämään ihon kuivuutta. Jopa niillä henkilöillä, joilla oli valmiiksi hyvä ihon kosteustaso, havaittiin merkittävästi parantunut ihon kosteus.
 

Ihokosmetiikka tukee kauniin ihon tasapainoa

Skingain Seerumi on ihoa uudistava ja kohottava seerumi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Tuotteen on todettu parantavan ihon kosteutta jopa 140 %, kohottavan kasvoja 28 % ja vähentävän juonteita 48 %. Ihon uudistuminen oli parantunut 80 % ja ihon pehmeys 88 %.  

Skingain Seerumi sisältää useita erittäin korkealuokkaisia ja tutkittuja vaikuttavia aineita. 

  • Argan-hedelmän proteiini tasoittaa ryppyjä ja juonteita tehokkaasti ja pitkäkestoisesti sekä antaa välittömän kasvoja kohottavan vaikutuksen.
  • FUCOGEL® -polysakkaridi kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä haitallisilta sään vaikutuksilta. RIGIN™ -peptidi tehostaa ihon kollageenin muodostumista ja ihon mikroverenkiertoa sekä kosteuttaa ihoa ja torjuu sen vanhenemista.
  • Hyaluronihappo tasoittaa heti juonteita ja ryppyjä sekä tuo esiin kasvojen muotoa.
  • REPAIR COMPLEX CLR™ -fermentoitu lysaatti suojaa ihoa ulkopuolisilta haitoilta ja UV-säteilyltä.
     

Yhteiskäyttö tehostaa vaikutusta

Skingain Plus ja Skingain Seerumi soveltuvat hyvin käytettäväksi yhdessä ja niitä voidaan käyttää myös erikseen, riippuen kunkin käyttäjän henkilökohtaisesta ihonhoidon tarpeesta. Toinen tuote huolehtii ihon terveydestä ja kollageenin tarpeesta sisäisesti ja toinen antaa tehokkaan ja paikallisen elvyttävän vaikutuksen.
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Huikeita Testing Labin tuloksia Nivel Magnesium ihosuihkeesta!
Apua olkapäävaivoihin Testaajat huomasivat suihkeen positiiviset vaikutukset erityisesti lihasperäisissä...
Lue
Sikuri – se kofeiiniton vaihtoehto!
Sikurijuoma on hyvä kuidun lähde: jauheesta 32 % on prebioottista ravintokuitua, ja koska jauhe liukenee kokonaan...
Lue
Hyvän olon lahjaideat ja jouluherkut AITO-kaupasta!
  Joulusivujen lahjaideat ja herkut löydät AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!
Lue