Sileän ihon salaisuus

Iho on ihmisen suurimpia elimiä. Se on elimistömme suoja ulkoisia ärsykkeitä vastaan ja sillä on tärkeä merkitys kehon kosteuden ja lämmön säätelyssä. Iho toimii myös aineenvaihduntaelimenä muodostaen auringonvalossa D-vitamiinia. Iho suojaa syvempiä kudoksia ja se kestää kulutusta ja kemikaaliärsytystä.

 

Ihon kosteustasapaino on tärkeää

Terve iho on kaunis ja sen kosteustasapaino on hyvä. Ihon hyvinvoinnin perusedellytyksiä ovat monipuolinen ja terveellinen ravinto, säännölliset elämäntavat, ulkoilu ja liikunta sekä riittävä lepo. Tupakointi, runsas alkoholinkäyttö, vääränlainen ravinto, epäsäännölliset elämäntavat, väsymys ja stressi puolestaan näkyvät nopeasti ihossa saaden sen näyttämään väsyneeltä, elottomalta ja harmaalta.

Terveellisen ravinnon ja elämäntapojen lisäksi myös ulkoinen ihonhoito on ihon hyvinvoinnille tärkeää. Ihon perushoitoon kuuluvat säännöllinen puhdistus ja kosteutus. Kosteuden puute tuntuu ihossa kiristyksenä ja kihelmöintinä ja saa ihon näyttämään samealta, ohuelta ja ryppyiseltä. Kuiva iho voi myös olla läikikäs ja punoittava. Iho, jonka kosteustasapaino on kunnossa, tuntuu ja näyttää kimmoisalta, heleältä ja tasaiselta.

Ihon rakenne ja toiminnalliset ominaisuudet muuttuvat ikääntyessämme. Ihon luontaiset ravintotekijät vähenevät, mistä johtuen iho ohenee nopeammin ja vaurioituu helpommin. Myös ikääntymisen merkit näkyvät ihossa selvemmin. Ihoon saattaa syntyä juonteita ja ryppyjä ja ihon pehmeys ja kimmoisuus vähenevät. Ikääntymisen merkkejä voidaan kuitenkin hoitaa tai hidastaa.
 

Kuinka Vivania® Beauty Shot edistää ihon kauneutta ja hyvinvointia?

Kollageeni on proteiini, ihon luonnollinen ainesosa, joka parantaa ihon elastisuutta, pienentää ihohuokosia ja auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä. Kollageenia on myös hiuksissa, kynsissä sekä nivelkudoksessa. Hyaluronihappo on myös kehon oma luonnollinen aine, jota esiintyy kaikissa elollisissa organismeissa. Se auttaa sitomaan vettä, mikä tasoittaa juonteita ja kiinteyttää ihoa lisäten sen kimmoisuutta. Lisäksi hyaluronihappo kosteuttaa ihoa, sillä se toimii kuin sieni ja pystyy pidättämään jopa 1000-kertaisen määrän kosteutta painoonsa nähden.

Persikanmakuinen ja helppokäyttöinen ”kollageenishotti” Vivania® Beauty Shot sisältää tehokkaan yhdistelmän hyvin imeytyvää 1. tyypin hydrolysoitua Peptan® kollageenia, mikrokapseloitua hyvin imeytyvää hyaluronihappoa ja C-vitamiinia, jotka vahvistavat ihon rakennetta ja edistävät sen kimmoisuutta ja kosteustasapainoa. Tehoaineet antavat iholle uutta elinvoimaa, jolloin iho näyttää nuoremmalta, raikkaammalta ja tasaisemmalta, ja ne ovat hyväksi myös hiuksille, kynsille ja nivelille.

 

Kollageenin ja hyaluronihapon tuotannon väheneminen aiheuttaa:

  • Iho ohenee ja veltostuu, ryppyjä ja juonteita muodostuu
  • Ihon kosteustasapaino, kiinteys ja kimmoisuus heikkenevät
  • Ihon tulehdusalttius lisääntyy
  • Pigmenttiläiskiä syntyy helpommin
  • Ihohuokoset suurentuvat, couperosa voi lisääntyä

Kollageenimolekyyli on liian suuri imeytyäkseen sellaisenaan, siksi Vivania® Beauty Shot -valmisteen sisältämä Peptan® kollageeni on hydrolysoitu eli pilkottu entsymaattisesti tripeptideiksi, dipeptideiksi ja vapaiksi aminohapoiksi. Se on 97-prosenttisesti proteiinia muodossa, joka imeytyy elimistöön ja on elimistön hyväksikäytettävissä. Valmistuksessa käytetään viljeltyjä tilapia- ja pangasius-kalalajikkeita.

Peptan® kollageeni on pienimolekyylistä, mikä takaa sen erinomaisen imeytyvyyden. Imeytymistutkimusten mukaan yli 90 % Peptan® kollageenista imeytyy kehoon. Hydrolysoitu, hajonnut kollageeni antaa keholle merkin, että omaa kollageenin tuotantoa on lisättävä. Riippumatta käytetystä kollageenityypistä keho tuottaa sitä kollageenia, jolle on tarvetta. Elimistö voi käyttää hydrolysoidun kollageenin aminohappoja tarvittavien kollageenityyppien rakennusosina. Kollageenipeptidit kulkeutuvat kaikkialle kehoon, erityisesti ihon dermikseen eli verinahkaan.

In vivo -tutkimus on osoittanut kollageenin määrän lisääntyvän ihossa ja pysyvän 14 vuorokauden ajan. Peptan® kollageeni vaikuttaa ihoon kahdella tavalla: kollageenipeptidit ja vapaat aminohapot lisäävät rakennusmateriaalia kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostukseen, sen lisäksi kollageenipeptidit lisäävät fibrolastien, kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä elimistössä.
 

Ihon ikääntyminen koskettaa niin naisia kuin miehiä

Iän myötä ihon rakenne muuttuu sekä naisilla että miehillä. Kollageenin ja hyaluronihapon luonnollista vähentymistä voi korvata nauttimalla näitä iholle tärkeitä ravintoaineita Vivania® Beauty Shot anti aging-ravintolisän muodossa. Se edistää ihon kauneutta sisältä päin, ihon omilla luontaisilla rakennusaineilla vaikuttaen ikääntymisprosessia vastaan siellä missä se alkaa eli ihon syvemmissä kerroksissa.

Vivania® Beauty Shot sisältää kollageenin ja hyaluronihapon lisäksi myös C-vitamiinia, koska se on välttämätöntä kollageenin muodostumisprosessille. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten ja suojaa soluja hapettumisstressiltä.

Vivania® Beauty Shot on heti käyttövalmis hyvänmakuinen kollageenijuoma, ei jauheiden sekoittamista. Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan 50 ml päivittäin 4-8 viikon ajan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä. Tuote sopii myös jatkuvaan käyttöön.
 

Aktiiviaineet vuorokausiannoksessa (50 ml)

  • Kollageeni 10 000 mg
  • Hyaluronihappo 100 mg
  • C-vitamiini 75 mg*

* 94 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Persikanmakuinen laktoositon, hiivaton ja gluteeniton ravintolisä. Valmistettu Suomessa lääketehtaassa. Tuote ei sovellu kala-allergisille.

Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa. Avattu pullo säilyy jääkaapissa 1 kk. Ravistettava ennen käyttöä.

Pakkaus: 500 ml, mukana mittamuki.
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.
 

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.9.–28.9.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Nautitaan syksystä terveinä!
Omia ravintovarastojaan kannattaa alkaa täydentää ajoissa, vaikka kesän jälkeen tuntuisi vielä virtaa riittävän. Kestää...
Lue
Kananmunasta nopea ja vastuullinen vaihtoehto niveltesi hyvinvointiin
Jo vuosikymmenten ajan niveltuotteet ovat sisältäneet perinteisiä nivelille tärkeitä aineosia, kuten...
Lue