Sikuri – se kofeiiniton vaihtoehto!

Kohti mielenrauhaa ja parempaa unta sikurin avulla; sikurijuoma on erinomainen ja maukas vaihtoehto kahville ja teelle, kun haluat vähentää kofeiinin kulutustasi. Se on luontaisesti kofeiinitonta, joten se ei heikennä unen laatua.

Sikurijuoma on hyvä kuidun lähde: jauheesta 32 % on prebioottista ravintokuitua, ja koska jauhe liukenee kokonaan nesteeseen, tulee tämä kuitu myös hyödynnettyä. Prebioottinen kuitu toimii ravintona hyville suolistobakteereille, mm. bifidobakteereille. Sikurijuoma on gluteenitonta, eikä se hapota vatsaa. Sikurijuuren sisältämän inuliinin myönteisiä terveysvaikutuksia on tutkittu paljon.

ZenBro Paahdettu Sikurijuurijauhe on 100 % paahdettua, liukenevaan muotoon sumukuivattua sikurijuurta. Siihen ei ole lisätty mitään ylimääräistä, ja tuotantoketju on yksinkertainen ja puhdas, joten sikurijuuren hyvät, luontaiset ominaisuudet säilyvät tallessa. 
 

Sikurin käyttö

ZenBro Sikurijuurijauhetta käytetään pikakahvin tapaan, ja siitä valmistuu helposti niin kuuma kuin kylmäkin juoma. Voit nauttia sikurijuoman sellaisenaan mustana, maidolla höystettynä, tai sekoittaa sen esim. kauramaitoon, jolloin valmistuu herkullinen, lähes karamellimainen juoma. Tai valmista siitä vaikka sikurilatte, rasvasikurikahvi tai jääsikurijuoma. Voit yhdistää sikuriin erilaisia mausteita, kuten lakritsijuurta, kanelia tai kurkumaa. Maultaan sikurijuoma on paahteinen, täyteläinen ja kahvimainen.

Kasvina sikurijuuri on helposti viljeltävä juurikasvi, jonka elinkaari on kaksivuotinen: Siemenet kylvetään keväällä ja sikurijuurisato kerätään syksyllä. Jos sikurijuuri jää keräämättä, niin seuraavana kesänä kasvi kukkii hennolla sinisellä kukalla ja tuottaa siemeniä. 

Yrityksemme on pieni, suomalainen ZenBro Oy, kotipaikkamme on Vantaa. Ydinajatuksemme on tarjota suomalaisille aidosti maukas, kofeiiniton vaihtoehto kahville ja teelle.

Osta Paahdettu Sikurijuurijauhe AITO hyvän olon kaupasta tai -verkkokaupasta!

 

Lehden muita artikkeleita

Huikeita Testing Labin tuloksia Nivel Magnesium ihosuihkeesta!
Apua olkapäävaivoihin Testaajat huomasivat suihkeen positiiviset vaikutukset erityisesti lihasperäisissä...
Lue
Hyvän olon lahjaideat ja jouluherkut AITO-kaupasta!
  Joulusivujen lahjaideat ja herkut löydät AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 27.11.–31.12.2019 niin...
Lue