Seksuaalinen hyvinvointi on onnellisen elämän peruspilari

Seksuaalinen hyvinvointi kuuluu meille kaikille: se on yksi onnellisen elämän peruspilareista. Läheisyyden antaminen ja vastaanottaminen ovat elämän suuria ja voimaannuttavia ilon ja nautinnon lähteitä, jotka edesauttavat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä.

Tärkeintä seksissä ei ole määrä vaan se, miltä se tuntuu. Parisuhteessa seksuaalielämä on molempien vastuulla, ja siksi sitä on tärkeä käsitellä ja hoivata yhdessä. Elämäntilanteiden ja terveyden heilahtelut vaikuttavat seksuaaliseen kykyyn ja halukkuuteen. Aina ei pysty, vaikka haluaisikin.

Seksuaalisella aktiivisuudella on runsaasti myönteisiä terveysvaikutuksia. Miehen kiveksissä syntyvä sukuhormoni eli testosteroni vaikuttaa sekä miehen halukkuuteen ja kykyyn harrastaa seksiä, että myös yleiseen fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin. Iän karttuessa testosteronituotannon väheneminen näkyy seksuaalisen aktiivisuuden vähenemisenä, keskivartalolihavuutena, erektiohäiriöinä sekä lihasmassan ja voiman vähenemisenä.

Tradamix on kolmen tehoaineen yhdistelmä, joka palauttaa halun ja vahvistaa miehen seksuaalista kykyä luonnollisesti. Tradamix TX1000 on luonnollinen tapa lisätä miehen seksuaalista halukkuutta ja elinvoimaa. Se auttaa, silloin kun omat voimat eivät riitä.

Tradamix ei ole mikään ihmepilleri: sen sisältämä tribulus terrestris auttaa nostamaan miesten testosteronitasoa koko kuurin ajan. Kuuriksi suositellaan 2 pakkausta eli 24–48 päivää.

Tradamix on yksi tutkituimmista miesten ravintolisistä.

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 2.–31.5.2019 niin kauan kuin...
Lue
Lahjaksi hyvää oloa
Kuulas iho kasvohieronnalla! GUA SHA HIERONTAKIVI Gua Sha on jadekivestä hiottu hierontakivi kasvojen ihon hoitoon....
Lue
Antioksidantti­klinikat: Hyvään hoitoon kuuluu lääkärin toteuttama ravitsemus­hoito
Ravitsemushoito ehkäisee sairauksia, edistää sairauksista toipumista sekä vähentää lisäsairauksien vaaraa. Se on...
Lue