Seitsemän kysymystä karpalosta ja naisellisesta hyvinvoinnista

KarpaLact Strong on ollut jo 11 vuoden ajan terveyskauppojen suosituin karpalovalmiste. Käyttäjät ovat kiitelleet luonnollisten tehoaineiden lempeää tukea naiselliselle hyvinvoinnille. Keräsimme yhteen käyttäjien Valioravinnolle lähettämiä kysymyksiä ja vastauksia.

 

1. Miten tunnistan virtsatietulehduksen?

Virtsatietulehdus on monelle naiselle tuttu kiusa vähintään kerran tai kaksi elämän aikana. Varsin monella kiusa kuitenkin toistuu useamman kerran vuodessa. Tyypillisiä oireita ovat tihentynyt virtsaamistarve, kirvely virtsatessa ja alavatsan jomotus. Ainoa oikea keino akuutin tulehduksen hoitoon on antibioottikuuri.
 

2. Miksi karpalon kaveriksi on laitettu maitohappobakteereita? 

Karpalon hyödyt naiselliseen hyvinvointiin on meille suomalaisille tuttu juttu. Maitohappobakteereilla laitetaan ongelmia tuottavat bakteerit ahtaalle jo suolistossa, josta intiimialueiden ja virtsateiden E. coli -bakteerit ovat alun alkaen lähtöisin. Hyvät maitohappobakteerit heikentävät pahojen pöpöjen elinolosuhteita ja vievät niiltä kasvutilan. Käytännössä suolistossa vallitseva hyvien bakteerien tasapaino heijastuu myös intiimialueille.
 

3. Onko KarpaLact Strong -kapseleiden teho kliinisesti tutkittu?

KarpaLact sisältää kliinisesti tutkittua Cran-Max karpalouutetta. Samoin kolmen maitohappobakteerikannan (L. gasseri KS-13, B. bifidum G9-1 ja B. longum MM-2) tehosta on laaja tieteellinen näyttö. Ja mikä tärkeintä; tieteellisten todisteiden lisäksi tuotteesta saadaan jatkuvasti erinomaista palautetta käyttäjiltä.
 

4. Auttaako KarpaLact heti?

Kliinisten tutkimusten mukaan karpalon tehoaineet kulkeutuvat virtsateihin kahden tunnin kuluessa ja vaikuttavat siellä 12 h ajan kapselin nauttimisesta. Aamuin ja illoin nautittu kapseli tarjoaa näin 24 h tuen. Maitohappobakteerit kulkeutuvat suolistoon alle vuorokaudessa. Täysi hyöty hyvistä bakteereista saadaan muutaman päivän säännöllisen käytön myötä, kun ne kotiutuvat osaksi suolistomme bakteerikantaa. Tämä puoltaa KarpaLactin pitkäaikaista säännöllistä käyttöä naisellisen hyvinvoinnin ylläpidossa. 
 

5. Voiko KarpaLactia käyttää antibioottien kanssa?

Kyllä. KarpaLact sopii erittäin hyvin antibioottikuurien tueksi. Tämä siksi, että antibiootit heikentävät tilapäisesti elimistömme hyvien bakteerien muodostamaa suojaa ja lisää näin usein virtsatietulehduksen ja hiivaongelmien riskiä. On kuitenkin tärkeä nauttia KarpaLact -kapseli vasta pari tuntia antibiootin jälkeen.
 

6. Voiko KarpaLactia käyttää turvallisin mielin raskauden ja imetyksen aikana?

Kyllä. Korkealaatuinen ja puhdas tuote ei sisällä mitään raskauden ja imetyksen aikana vältettäviä aineosia.
 

7. Sopiiko KarpaLact vegaaneille?

Kapselin kuorilo on eläinperäistä liivatetta. Kapselin voi kuitenkin avata ja nauttia jauheen sellaisenaan tai viileään nesteeseen sekoitettuna. Jauhe on 100 % vegaaninen ja mukavan karpaloisen makuinen.
 

Lähetä oma kysymyksesi tai lue lisätietoja tuotteesta: www.valioravinto.fi.
 

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Lunasta uuden vuoden lupauksesi!
Klikkaa ostoksille verkkokauppaan tai kipaise lähimpään AITO hyvän olon kauppaan!
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 2.1.–31.1.2019 niin kauan kuin tuotteita riittää...
Lue
Vauhtia ruoansulatukseen ja hyvinvointia vatsalle
Vatsa- ja suolistovaivat ovat varsin yleisiä meillä suomalaisilla. Vatsan epätasapaino voi johtua huonosta...
Lue