Ruusunmarjaa nivelille

Tanskan Langelandissa asuva maanviljelijä Erik Hansen huomasi niveltensä voivan paremmin, kun hän kesäaikaan nautti tuoreita ruusunmarjoja. Nyt tämän Langelandin alueen ruusunmarjan vaikutuksista nivelten liikkuvuuteen on tehty yli 30 tieteellistä raporttia sekä 7 julkaistua tutkimusta, ja sillä on tuhansittain tyytyväisiä käyttäjiä kautta Pohjoismaiden.

Saadakseen ruusunmarjaa ympäri vuoden Erik alkoi kehittää hellävaraista kylmäkuivatusmenetelmää, joka säilyttäisi kaikki tuoreen ruusunmarjan hyvät ominaisuudet. Hän halusi lisäksi saada selville, mikä erityinen tekijä selittäisi tämän ruusunmarjalajikkeen tehokkuuden nivelten liikkuvuuden ylläpidossa. Tyytyväisten käyttäjien määrä kasvoi ja viimein Erikillä oli kasassa yli 5000 kiitoskirjettä. Tämä palautevyöry sai tutkijat kiinnostumaan Langelandin ruusunmarjasta.

Galaktolipidi GOPO

Kolmen vuoden perusteellisen klinikka- ja laboratoriotyön jälkeen onnistuttiin tunnistamaan GOPO®-galaktolipidi, jota esiintyi runsaana tässä ruusunmarjalajikkeessa. Viidentoista viime vuoden ajan Kööpenhaminan yliopisto, Rikshospitalet ja Tanskan maataloustutkimus ovat selvittäneet Langelandin ruusunmarjan kykyä ylläpitää nivelten liikkuvuutta. Tuloksena on syntynyt yli kolmekymmentä tieteellistä raporttia ja seitsemän julkaistua tutkimusta. GOPO®-pitoisen ruusunmarjan on havaittu edistävän selän, olkapäiden, käsien, lonkkien ja polvien nivelten liikkuvuutta.

Vain ruusunmarjaa, ei mitään lisättyä

Tästä Langelandin alueen ruusunmarjasta valmistetaan nivelten hyvinvointiin tarkoitetut MOVO™-ruusunmarjavalmisteet. Tuote valmistetaan noudattaen huolellisesti tarkkoja laatuvaatimuksia, ja valmistuksessa käytetään vain ruusunmarjoja, joiden GOPO®-pitoisuus on korkea. Muiden ruusunmarjojen käyttöä ei sallita.

Koska GOPO®- galaktolipidi tuhoutuu herkästi kuumassa, ruusunmarjat kuivataan patentoidulla kylmäkuivausmenetelmällä. Tuloksena on standardoitu tuote, joka sisältää kaikki ne aktiiviset ainesosat, joita on käytetty julkaistuissa ruusunmarjan vaikutusta nivelten liikkuvuuteen käsittelevissä tieteellisissä tutkimuksissa. MOVO™-valmisteissa on mukana koko ruusunmarja – kuori, hedelmäliha ja siemenet. Niihin ei lisätä mitään eikä mitään oteta pois.

Langelandin ruusunmarja sisältää luontaisesti C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista nivelrustojen normaalia toimintaa varten. C-vitamiini on lisäksi tärkeä antioksidantti, joka edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Huhtikuun alusta alkaen MOVO™ kuuluu Luontaistuntija-myymälöiden valikoimiin, ja sitä on saatavana jauheena sekä kapseleina. Täysin luonnollinen MOVO™-ruusunmarja sopii hyvin paitsi ikääntyvien nivelten myös liikkuvan ihmisen nivelterveyden ylläpitoon. MOVO™-ruusunmarjajauhe on miellyttävä nauttia esim. smoothien, jogurtin tai rahkan joukossa.

MOVO™-tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

100 % luonnollinen – vain ruusunmarjaa, ei lisättyjä aineosia

 

pohjoismaista luotettavaa laatua

aitoa, tutkittua Langelandin ruusunmarjaa

patentoitu, tehon säilyttävä

Lehden muita artikkeleita

Nivelet kuntoon
Nivelongelmat ovat suomalaisten yleisimpiä vaivoja. Liikkuminen voi hankaloitua fyysisesti vaikean työn tai raskaan...
Lue
Suomalaiset marjat ja pellava - maailman eliittiä
Kasvifenolit, mitä ne ovat? Kasveissa esiintyy suuri määrä erilaisia fenolisia yhdisteitä, joita ei varsinaisesti...
Lue
Judy Dench pärjää 007:n pomona
Teinit ympäri maailman ihailevat harvaa lähes kahdeksankymppistä. Tuoreimmassa James Bondissa, Skyfallissa, nimenomaan...
Lue