Ritva Oksasen matkassa aina Skingain ja Oxytarm

– Kävelen kaupunkialueella kaikki matkat, kesäisin uin paljon järvessä, nukun riittävästi ja jumppaan päivittäin. Käytän myös vitamiineja ja hivenaineita luontaistuotealan asiantuntijoiden ohjeiden mukaan.

– Valitsimme juuri Pedro Hietasen kanssa laulut 21.9. Vantaan Teatterin Silkkisalissa ensi-iltansa saavaan Älä jätä sinua yksin -konserttiin. Syyskuu kun tulee nopeammin kuin arvaatkaan, Ritva naurahtaa.

– Konsertin teemana on toisen huomioon ottaminen, armo ja rakkaus. Mukana on mm. Rauli Badding Somerjoen Paratiisi ja omaa tuotantoani Hiljainen kylätie eli nuoruudenaikaisten suomalaisten laulujen kattaus nykypäivään. Tulkitsen ihmisen tuntoja yksinäisyydestä ja rohkeudesta elää ja ottaa vastaan mitä tulee. Lempiajatelmani on: Kaikesta selvitään aina.

– Ei voi olettaakaan, että elämä on tasaista – kenenkään kohdalla. Mutta ihmiselle on annettu toivo, Ritva pohdiskelee.

Juuri 77 vuotta täyttänyt Ritva Oksanen sanoo viihtyvänsä näin, että hänellä on tekemistä. Eläkkeelle jäädään sitten, kun ei enää jakseta. Eikä siitä tarvitse kantaa huonoa omaatuntoa, että jaksaa ja haluaa vielä tehdä.

 

Skingain ja Oxytarm aina matkassa

Ritva Oksanen kertoo pitävänsä terveydestään mahdollisimman hyvää huolta.

– Kävelen kaupunkialueella kaikki matkat, kesäisin uin paljon järvessä, nukun riittävästi ja jumppaan päivittäin. Käytän myös vitamiineja ja hivenaineita luontaistuotealan asiantuntijoiden ohjeiden mukaan. Ylitse muiden ovat kuitenkin kollageenibuusteri Skingain ja suolenpuhdistustuote Oxytarm.

Oksanen on saanut palautetta, että moni luontaistuotekaupan asiakas on tullut hakemaan tuotteita. He eivät muista tuotenimiä, mutta sanovat haluavansa niitä, joita Ritva Oksanenkin käyttää.

– Näitä olen käyttänyt jo monen vuoden ajan ja tiedän kokemuksesta, että niistä saa avun. Aina tarkistan huolella, että minulla on varmasti nämä matkassa, samoin kuin Coffee Slenderit, muuten en pärjää.

 

Skingain – vahva ja monipuolinen kollageenibuusteri

Skingain sisältää ainutlaatuisen 1. ja 2. tyypin kollageenin yhdistelmän, joka pistää vauhtia myös elimistön oman kollageenin muodostukseen. Tulokset näkyvät ihossa, kynsissä ja hiuksissa – ja mikä tärkeintä, nivelissä ja rustoissa.

– Moni mieskollegani on ollut kiitollinen, kun olen kertonut, että aivan turhaan kärsitte noista kolotuksista. Kyllähän vanhenemiseen kuuluu kaikenlaista kremppaa, mutta nivelvaivoista ei kyllä kannata kärsiä. Ne kun johtuvat siitä, että elimistö ei enää valmista tärkeintä rakenneproteiiniaan, kollageenia, Ritva opastaa.

– Näin kesällä muistutan myös siitä, että pigmenttihäiriöt, ns. maksaläiskät ovat yleistyneet huimasti, ja ne johtuvat siitä, että pigmenttiä muodostavat ihosolut ovat hyvin herkkiä vaurioitumaan. Kun käytetään ns. pintakosmetiikkaa, nuo solut ovat jatkuvassa syväkuivuudessa ja menettävät kykynsä muodostaa tasaista pigmenttiä. Skingainin avulla kosteutus tulee sisältäpäin, jolloin pigmenttiläiskien kehittyminen estyy, Ritva tietää.

 

Oxytarm tukee suolen toimintaa

– Suosittelen ihan jokaiselle Oxytarmia, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin. Lyhyesti kerrottuna se poistaa haitallisen kuonaplakin suolen pinnasta hellävaraisesti, jolloin myös immuunipuolustus kohenee huomattavasti. Ummetus on niin ikävä ongelma, että siitä ei kannata turhaan kärsiä. Oxytarmia kun ottaa illalla, aamulla vatsa toimii, Ritva tietää. 

 

Tuotteet ovat saatavissa Luontaistuntija-myymälöistä sekä -verkkokaupasta

Lehden muita artikkeleita

Heinäkuun tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 2.–29.7.2016 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Kiipeilijä Anthony Gullsten: Kun kiipeän, en ajattele mitään muuta
Anthony eli Andy Gullsten löysi lajin 13-vuotiaana. – Ensimmäinen kiipeilykerta tuntui jännittävältä ja törkeän...
Lue
Suomalainen piigeeli hellii kesävatsoja
Monet kärsivät happamista röyhtäisyistä ja närästyksestä, jotka voivat johtua vatsahapoista. Vatsalaukussa muodostuvat...
Lue