Rauhoita yösi nukkumiselle

Väinönputki on vanha islantilainen rohdoskasvi, jota on käytetty satoja vuosia erilaisten vaivojen, kuten yliaktiivisen rakon hoitoon sekä miehillä että naisilla.

Yliaktiivinen rakko aiheuttaa turhia yöllisiä vessassa käyntejä, josta yöuni häiriintyy. Yliaktiivinen rakko kouristelee ja pienenee, mutta kun lihakset saadaan rennommiksi, rakko laajenee ja rauhoittuu, jolloin virtsaamisen tarve harvenee.

Huono unen laatu vaikuttaa moneen asiaan, kuten mielialaan, tarkkaavaisuuteen ja työssä jaksamiseen. Myös immuunivaste heikkenee, joten riski saada tulehduksia suurenee.

 

Rakko rauhoittuu ja pidätyskyky paranee

Väinönputkella on tutkitusti havaittu olevan rakkoa rauhoittavaa vaikutusta. Virtsanpidätyskyky on parantunut rohdoksen käyttäjillä. Rauhallinen rakko laajenee normaaliin kokoonsa, jolloin sen toiminta normalisoituu. (Scandinavia Journal of Urology and Nephrology -lääketiedelehdessä 1-7, 2012 julkaistu kliininen tutkimus). Väinönputken on myös havaittu helpottavan eturauhasen hyvänlaatuista liikakasvua miehillä.

Virtsavaivojen syy on aina selvitettävä lääkärillä. Mahdollisten lääkärin määräämien lääkehoitojen lisäksi väinönputkea sisältävä Urilock auttaa myös monia.

 

Tehokaksikko kurpitsansiemen ja väinönputki

Elexir Pharman väinönputkea sisältävän Urilock-valmisteen koostumus on uudistettu. Urilock Plus sisältää nyt lisäksi myös kurpitsansiemenuutetta, joka edesauttaa hyvän virtsasuihkun säilymistä ja voi helpottaa eturauhasvaivoja.

Kurpitsansiemenellä on lukuisia muitakin terveysvaikutuksia. Se sisältää omega-3 -rasvahappoja, jotka ovat hyväksi sydämen terveydelle. Kurpitsansiemenissä on runsaasti magnesiumia, proteiinia ja kuituja. Niiden on todettu parantavan myös unen laatua.

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 2.–31.5.2019 niin kauan kuin...
Lue
Lahjaksi hyvää oloa
Kuulas iho kasvohieronnalla! GUA SHA HIERONTAKIVI Gua Sha on jadekivestä hiottu hierontakivi kasvojen ihon hoitoon....
Lue
Antioksidantti­klinikat: Hyvään hoitoon kuuluu lääkärin toteuttama ravitsemus­hoito
Ravitsemushoito ehkäisee sairauksia, edistää sairauksista toipumista sekä vähentää lisäsairauksien vaaraa. Se on...
Lue