Puhdistu, hoikistu ja virkisty vehnänoraan avulla

Vuonna 1925 amerikkalainen maatalouden kemisti, tohtori Charles Schnabel kiinnostui vehnänoraasta. Hänen innoittamanaan myös monet muut sen ajan lääkärit, tutkijat ja terveydenalan ammattilaiset tekivät lukuisia tutkimuksia oraan terveysvaikutuksista vuosien 1925 ja 1950 välisenä aikana.

Elävän ravinnon ”äiti” Ann Wigmore löysi uudelleen vehnänoraan 70-luvulla, ja hän olikin sitä mieltä, että nauttimalla orasmehua elävän ravinnon kanssa, on mahdollista tervehtyä kaikista sairauksista. Kun Wigmore sairastui paksusuolen syöpään, hän alkoi etsiä luonnollisia keinoja parantaa itsensä. Mummon antamat opit palasivat mieleen. Wigmore ei pelkästään parantanut itseään syövästä vaan nosti itsensä huippukuntoon. Ann Wigmoren aikana maailma ei ollut vielä valmis suureen elämänmuutokseen raakaravinnolla, mutta hän loi sille vankan perustan. Nyt yli 40 vuotta myöhemmin raakaravinto, orasmehu sekä muut vihertuotteet ovat ehkä suositumpia kuin koskaan.

Vehnänorastuotteissa on eroja

Antioksidanttiklinikoiden perustaja, lääkäri Kaarlo Jaakkola kiinnostui orasmehun käytöstä potilaillaan 90-luvun alussa. Suomalaisten orastuotteiden edelläkävijä Biomed on siitä lähtien valmistanut pakastemehuja sekä kapselituotteita vehnänoraasta. Oraan viljelijät ovat vuosien varrella vaihtuneet, mutta laatuvaatimukset pysyneet samoina; jokaisen mehuerän mikrobiologinen puhtaus tutkitaan Helsingin ympäristölaboratoriossa.

Nykyisen superfood-innostuksen myötä uusia oras-, ja vihertuotteita on tullut markkinoille runsaasti. Lähes kaikki tulevat ulkomailta, suurin osa Kiinasta. Suomalaisissa tuotteissa on kuitenkin monia etuja, kuten puhtaus, laatu, maku ja vahvuus. Orasmehutiiviste on vaikutuksiltaan omaa luokkaansa verrattuna jauheisiin, joissa koko kasvi kuituineen on kuivattu ja jauhettu.

 

Tehokas puhdistuskuuri

Green-kapselit on kehitelty helppokäyttöiseksi vaihtoehdoksi pakastemehuille. Kapselit sisältävät vehnänorasmehutiivistettä, spirulina- ja chlorellalevää. Vehnänoras tunnetaan tehokkaana suolistossa olevien epäpuhtauksien poistajana ja pH-arvon tasoittajana. Oraassa on runsaasti entsyymejä, jotka auttavat ruoka-aineita pilkkoutumaan. Ilman entsyymejä suolistoltamme kuluisi viikkoja sulatella ateriaamme.

Hawaiian spirulina- sekä Yaeyama-chlorellajauhe tunnetaan puhtaasta laadusta. Nämä makeanveden levät sisältävät runsaasti lehtivihreää, jolla on monia terveydelle hyödyllisiä vaikutuksia. Runsaan ravintosisällön lisäksi niillä on kyky poistaa myrkkyjä elimistöstä, normalisoida happoisuutta, auttaa ruoansulatusta, puhdistaa maksaa ja rauhoittaa vatsaa. Näiden kolmen kasvin koostumuksessa on tiettyjä eroja ja ne täydentävät toisiaan.

 

Näin käytät Green-kapseleita

Green-kapseleilla pidät helposti 25 päivän kuurin, joka auttaa virkistymään, puhdistumaan ja hoikistumaan. Annostus on 2 kapselia 2 kertaa päivässä tai virkistävän vaikutuksen saamiseksi 1–2 kapselia päivittäin.

Vehnänoras tunnetaan tehokkaana suolistossa olevien epäpuhtauksien poistajana ja pH-arvon tasoittajana. 

Lehden muita artikkeleita

Tutkittua: Echinaforcella voidaan ehkäistä flunssaa ja sen jälkitauteja
Viimeaikainen tutkimustieto osoittaa, että Echinaforcella voidaan ennaltaehkäistä paitsi flunssaa myös sen jälkitauteja...
Lue
Esittelyssä terveystuotealan vuoden 2016 parhaat tuotteet
Tuotteet valitaan mm. seuraavin kriteerein: - takana on tutkimustietoa ja onnistunutta tuotekehitystä - laaja...
Lue
Kollageeni nuorentaa ihoasi!
Kollageeni rakentaa ja kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään kiinteämmältä, sileämmältä ja kimmoisammalta. Kollageeni...
Lue