Probiootteja koko perheelle: Suolisto on terveyden kehto

Monipuolinen bakteeristo on suoliston parhaaksi. Suolistobakteeristoon vaikuttaa mm. ikä, ravinto ja stressi. Siksi maitohappobakteerivalmisteen on hyvä olla erilainen eri tilanteissa.

Suoliston kunto vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin. Jos suolisto voi huonosti, sen tuntee olossaan. Suolisto rakastaa hellää hoivaa ja keskeisenä vaikuttajana on ravinto. Kaikille sopivaa ruokavaliota ei ole olemassa, vaan sopivin ruoka on aina yksilöllistä. Useimmille sopii kasvispainotteinen ruoka, jota täydennetään hyvillä proteiininlähteillä ja hyvillä rasvoilla. Kasviksia käytetään monipuolisesti: erivärisiä ja sekä tuoreina että kypsennettyinä. Hyvälaatuista proteiinia saadaan mm. kalasta ja siipikarjanlihasta ja runsaasti proteiinia saadaan myös pähkinöistä, hapanmaitotuotteista sekä herneistä ja pavuista. Rasvojakin on hyvä käyttää monipuolisesti: juoksevia kasviöljyjä, rasvaista kalaa ja herkullisia pähkinöitä.

On tärkeää rauhoittua syömään ja muistaa pureskella ruoka hyvin. Suolisto tarvitsee riittävästi kuitua. Kuitua saadaan mm. täysjyväviljasta ja kasviksista, ja moni hyötyy kuitulisästä, esimerkiksi Bioteekin Elinvoima Kuidusta. Suolistolle on tärkeää myös riittävä nesteensaanti, liikunnan ja levon tasapaino sekä liian stressin välttäminen. Probiootit on hyvä pitää menossa mukana, usein jopa päivittäisenä kumppanina. Suolisto on hyvinvoinnin kehto, joten pidetään siitä hyvää huolta!

Bioteekin Probiootti on terveystuotekauppojen suosittu maitohappobakteerisarja. Laadukas, Suomessa suunniteltu ja valtaosaltaan Suomessa valmistettu sarja on suunnattu etenkin suomalaisten käyttöön. Sarjasta löytyy sopivat tuotteet kaiken ikäisille.

 

Suositut kapselituotteet aikuisille

Monikäyttöinen Bioteekin Probiootti plus kapselivalmiste sisältää neljää tutkittua bakteerikantaa: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus ja Bifidobacterium Bb-12. Yhdessä kapselissa on kaksi miljardia aktiivista bakteeria. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Sitä voi käyttää myös kuurimaisesti esimerkiksi matkoilla ja lääkekuurien yhteydessä. Kapseli on helppo niellä ja tarvittaessa sen voi avata ja käyttää pelkän jauheen.

Bioteekin Probiootti comp sopii vaativampiin tilanteisiin. Siinä on samat bakteerit kuin Probiootti plussassa mutta vahvempana pitoisuutena, 3 miljardia jokaisessa kapselissa. Lisäksi siinä on glutamiini-aminohappoa sekä biotiinia, joka ylläpitää suolen limakalvon hyvinvointia.

Uusin tuote Probiootti-tuotesarjassa on Probiootti strong. Se sisältää kahta hyvin tutkittua maitohappobakteerikantaa Lactobacillus acidophilus LA-5® ja Bifidobacterium lactis Bb-12®. Näistä molemmista bakteereista on runsaasti kliinisiä tutkimuksia, ja tutkimuksia niiden yhteisvaikutuksesta on esimerkiksi suoliston hyvinvointiin ja antibioottikuurin aikana. Yksi kapseli sisältää vähintään 25 miljardia aktiivista bakteeria. Vahva valmiste sopii kuurimaiseen käyttöön, mutta sitä voi käyttää myös jatkuvasti.

 

Helppokäyttöiset tuotteet lapsille

Bioteekin Probiootti baby on vauvan oma maitohappobakteerivalmiste. Tippamallinen tuote on helppo käyttää, ja sen voi annostella joko lusikkaan tai sekoittamalla ruoan joukkoon. Probiootti baby sisältää tutkittua Bifidobacterium Bb-12 bakteerikantaa. Bifidobakteeri on pienen vauvan suoliston valtabakteerilaji. Tuotteen valmistuksessa on kiinnitetty erityishuomiota laatuun, jotta tuote on turvallinen myös perheen pienimmille. Päiväannos on 6 tippaa, ja se sisältää 1 miljardia aktiivista bifidobakteeria.

Bioteekin Probiootti junior on mansikanmakuinen purutabletti. Siinä on kliinisesti tutkittu bakteeriyhdistelmä Bifidobacterium Bb-12 ja Lactobacillus rhamnosus GG. Yhdessä tabletissa on yhteensä 2 miljardia aktiivista bakteeria. Mukana on myös C-vitamiinia, joka ylläpitää puolustusjärjestelmän toimintaa. Kohderyhmänä on leikki-ikäiset ja koululaiset, mutta hyvänmakuinen tabletti sopii myös aikuisten suuhun. Lapsille tuote sopii heti, kun lapsi osaa käsitellä tabletin suussaan. Tuotetta voi käyttää päivittäin, jokaisena päivähoito- ja koulupäivänä. Se on helppokäyttöinen ja mansikanmakuisena mieluinen lasten käytössä. Se sopii myös kuurimaisesti käytettynä esimerkiksi antibioottikuurien yhteydessä ja ulkomaanmatkoilla.

 

Probiootti comp on Vuoden 2017 Terveystuote

• takana on tutkimustietoa ja onnistunutta tuotekehitystä

• tuotteella on laaja positiivinen kuluttajapalaute

• tuote on terveystuotealan tavoitteiden ja hengen mukainen; se soveltuu itsehoitotuotteeksi terveydestään huolehtivalle kuluttajalle

• tuote on laadukas ja luotettava

 

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntijan Joulupuoti
Luomu raakamakeiset juhlapöytään! Govinda raakamakeispallot Herkut naposteluun ja leivontaan! Luomu kivetön...
Lue
Terveystuotealan vuoden 2017 voittajat on valittu!
Vuoden 2017 Terveystuote: Probiootti comp (Suomen Bioteekki) Tasapainoa ja hyvinvointia Sinulle. Neljä tutkittua...
Lue
Joulukuun tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 25.11.–23.12.2016 tai niin kauan kuin tuotteita riittää....
Lue