Pirkko Mannola: Elämä on ihanaa

Pirkko Mannola, 77, on koko kansan tuntema ja rakastama laulaja, näyttelijä ja vuoden 1958 Miss Suomi, joka on tehnyt mittavan uran esiintyvänä taiteilijana. Pirkko jäi eläkkeelle vuonna 2003, mutta jatkaa edelleen esiintymistä niin teatterissa kuin keikkaillen Supernaiset-triona Vieno Kekkosen ja Marjatta Leppäsen kanssa. Loppuvuodesta kolmikko on lähdössä kirkkokonserttikiertueelle. Lisäksi Pirkko kiertää luennoimassa hyvinvoinnista. 

Pirkko nauttii täysillä tämänhetkisestä ihanasta elämäntilanteestaan, johon kuuluu myös tuore rakkaus jääkiekkovaikuttaja Göran Stubbin, 81, kanssa. 

– Lämpimät suhteet tyttäreni Heidin perheeseen ja seurustelu Göranin kanssa tuovat harmoniaa ja ihanaa energiaa elämääni. Myös terveellinen ravinto, riittävä lepo ja valikoidut ravintolisät auttavat minua jaksamaan aktiivisessa arjessani ja työssäni, kertoo Pirkko. 

Fosfoser® Memory auttaa muistamaan sanat

– Näyttelijän ja laulajan ammatissa on etua hyvästä muistista. Vuosien karttuessa muisti saattaa alkaa heikentyä ja silloin on hyvä miettiä, voisiko itse tehdä muistinsa eteen muutakin kuin ristisanatehtäviä. Mielestäni kaikki keinot kannattaa käyttää hyväksi. Olen käyttänyt Fosfoser® Memory muistikapseleita jo vuosien ajan ja todennut niiden toimivan. 

Hienoa, että on tällainen ravintolisä muistin tueksi, tuumaa Pirkko.

Pycnogenol® Strong ja Ubicaps® edistävät jaksamista

– Pycnogenol® Strong rannikkomännyn kuoriuutetabletit kuuluvat myös päivittäin käyttämiini ravintolisiin. Lääkäri suositteli Pycnogenolia minulle aikanaan mm. yleiskuntoon, sillä se on monipuolisesti vaikuttava superantioksidantti. Sydämeni avuksi olen ottanut Ubicaps ubikinolikapselit. Näiden ravintolisien avulla jaksan enkä tunne väsymystä, vaan tunnen voivani hyvin ja olevani energinen. Elämä on ihanaa ja nautin siitä täysillä, iloitsee Pirkko. 

Tässä mainittuja tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä 
sekä verkkokaupasta: Fosfoser® MemoryPycnogenol® Strong ja Ubicaps®