Lähes puolet suomalaisista kärsii erilaisista vatsan ja suoliston ongelmista. Moni on jo niin tottunut erilaisiin vatsaongelmiin, ettei edes muista miltä tuntuu, kun vatsa toimii normaalisti. Vatsan ja suoliston hyvinvointi on suorassa yhteydessä moniin asioihin, mm. vireystasoon, unen laatuun ja mielialaan.

Valitse paljon bakteereja ja eri kantoja

Kun valitset maitohappobakteerivalmistetta, kannattaa ottaa huomioon muutama tärkeä seikka. 

1. Varmista, että valmiste sisältää riittävästi maitohappobakteereja. Normaalissa, päivittäisessä käytössä vähintään 5 miljardia bakteeria päiväannoksessa on hyvä määrä. Kun tarvitset tehokuurin, valitse tuote, joka sisältää 300 miljardia bakteeria. 

2. Varmista että valmiste sisältää useita, tutkittuja kantoja. Kantoja on hyvä olla useita, koska eri kannat vaikuttavat eri asioihin.

a. Lactobacillus rhamnosus on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteeri­kannoista. 

b. Lactobacillus casei vaikuttaa suotuisasti suoliston bakteerikantaan.

c. Bifidobacterium lactis on yksi monipuolisimmista maitohappobakteereista.

d. Lactobacillus reuteri on ihmiselle luontainen maitohappobakteeri. 

Puhdas+ maito­happo­bakteeri­valmisteet sisältävät päiväannoksessa 5–10 miljardia bakteeria, neljää maailman tutkituinta bakteerikantaa. 

Ota matkalle mukaan tehokas Saccharomyces Boulardii

Saccharomyces Boulardii -hiivaprobiootti on ainoa probiootti, joka kestää kuumaa ruokaa, ja antibiootteja. Boulardii on tutkitusti tehokas myös esimerkiksi ulkomaan matkoilla.

Puhdas+ Saccharomyces Boulardii on probiootti, joka sopii jatkuvaan käyttöön koko perheelle. Boulardiita kannattaa käyttää etenkin ulkomaan matkojen yhteydessä (aloita 2–3 vk ennen matkaa) ja jokaisen antibioottikuurin yhteydessä.

Puhdas+ maitohappobakteeri- ja boulardiiv­almisteet eivät sisällä lisä­aineita, allergeeneja, gluteenia eikä
vegaanisia ja kotimaassa valmistettuja.