Piigeeli hellii kesämasua

Suolisto on yksi ihmisen tärkeimmistä elimistä. Jos suolisto voi huonosti, sen vaikutus ulottuu kaikkialle, jopa aivoihin. Monet ihmiset kärsivät närästyksestä, turvotuksesta, ilmavaivoista ja ummetuksesta. Jos suolisto päästetään ”rappiolle”, se voi poikia monenlaista muuta ongelmaa, kuten vastustuskyvyn romahtamista, nivelvaivoja ja allergioita.

 

Vatsahapot

Monet kärsivät happamista­ röyh­täisyistä ja närästyksestä, jotka voivat johtua vatsa­hapoista. Vatsalaukussa­ muodostuvat vatsahapot ovat välttämättömiä, jotta syömämme ruoka sulaisi. Samalla juuri liialliset vatsahapot voivat aiheuttaa polttavaa närästystä ja happamia röyhtäisyjä sekä estää suoliston entsyymien toimintaa ja tuhota suolen kudoksia. Vatsahappojen nouseminen ruokatorveen aiheuttaa syöpymisestä johtuvan ikävän poltteen ja lisäksi nielun limaisuutta. Mausteinen ja rasvainen ruoka lisäävät vatsahappojen tuottoa, samoin esimerkiksi kahvi, hiilihappoiset juomat ja alkoholi.
 

Silicum Tonic – balsamia vatsalle

Piitä on luonnossa kasveissa, merivedessä ja kallioperässä happeen sitoutuneena. Pii vapautuu kivestä silikaattibakteerin toiminnan tuloksena, ja se imeytyy maaperästä kasveihin. Pii onkin hapen jälkeen maapallon yleisin alkuaine. Pii on myös ihmiselle välttämätöntä. Pienikiteinen piikristalli kykenee sitomaan itseensä suuontelossa, ruokatorvessa, mahalaukussa ja suolistossa olevia ympäristömyrkkyjä. Se voi muodostaa limakalvojen pinnalle suojakelmuja, jotka puolestaan suojaavat limakalvojen kerroksia. Piihappogeeli sitoo myös suolistokaasuja ja vähentää turvotukseen liittyviä vaivoja.
 

Kaupanpäälle vahvat hiukset, kynnet ja iho

Silicum Tonicia voi myös käyttää täydentämään elimistön piin saantia. Piin tehtäviin kuuluu tehostaa kalsiumin sitoutumista luustoon. Pii on myös luuston sidekudoksen rakenneosa. Ihon pintakerroksissa ja verisuonten seinämissäkin on piitä. Ikääntyessä piin määrä vähenee. Piigeelin nauttimisella voidaan vaikuttaa ihon, hiusten ja kynsien kuntoon. Jos kärsit alati liuskoittuvista kynsistä, kokeile parin kuukauden piigeelikuuria. 
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.6.-1.7.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Kollageenin ja hyaluronihapon tehoyhdistelmä hellii ihoa
  Ikääntyminen näkyy ihossa – mikä avuksi? Kehon kyky uudistua ja tuottaa kollageenia alkaa heikentyä noin...
Lue
Lesitiini avuksi fitnessharrastajille ja monille muillekin
Soijalesitiini on soijapavuista valmistettu luonnollinen ravintoaine. Vähiten prosessoituna lesitiiniä voi nauttia...
Lue