Pii – maapallon alkuaine vahvistaa ihmiskehoa

Pii on vähemmän tunnettu hivenalkuaine, mineraali jota jokainen ihminen tarvitsee. Pii on välttämätön myös eläimille, ja kasvienkin hyvinvointi on riippuvainen piistä.

Piitä on luonnossa lähes kaikkialla; kasveissa, merivedessä ja kallioperässä happeen sitoutuneena. Pii onkin hapen jälkeen yleisin alkuaine. Ruoka-aineissa piitä saa parhaiten kasvikunnan tuotteista. Vihannekset, kuten parsa, retiisi, kaali, palsternakka, sipuli, maissi ja paprika sisältävät suuria määriä piitä. Villiyrteissä sitä on runsaasti peltokortteessa ja nokkosessa.

 

Millaisia hyötyjä piistä saa?

Pii on tärkeä iholle, hiuksille, kynsille ja luustolle. Se osallistuu luukudosten ja rustojen rakennustyöhön ja pii onkin välttämätön luiden, nivelten ja kollageenin muodostukselle. Pii auttaa myös ylläpitämään verisuonien kimmoisuutta. Piin puutos johtaa eläimillä pitkien luiden, esim. sääriluiden epämuodostumiin. Nestemäinen piivalmiste on erinomainen vatsan ja suoliston rauhoittaja.

 

Pii kiinnostaa myös tutkijoita

Tutkijoiden kiinnostuksen kohteena on ollut piin vaikutus osteoporoosin ehkäisyssä sekä erilaisissa nivelten ja rustojen ongelmissa. Piin onkin huomattu auttavan luunmurtumien paranemista. Vuonna 1972 tehtiin tutkimuksia, joissa piin puutteen todettiin aiheuttavan liian aikaista vanhentumista. Tässä tarkoitettiin ulkoisia asioita kuten ihon kuntoa ja kimmoisuutta. Hampurin yliopistosairaalassa tehtiin tutkimus vuonna 2006, joka osoitti hiusten paksuuntuneen 13 % kun käytettiin piivalmistetta kuusi kuukautta. Tutkimus osoitti myös, että käytön jatkuessa hiukset paksunivat entisestään.

 

Missä muodossa piivalmisteita tulisi nauttia vaikutusten saamiseksi?

Peltokortteesta ja nokkosesta voi keittää teetä ja lisätä näin piin saantia. Tabletteja löytyy monenlaisia, ja ne ovat hyvä valinta, jos haluaa vahvistaa hiusten ja kynsien kuntoa. Nestemäinen piigeeli on suosittu paitsi hiusten, kynsien ja ihon vahvistajana myös erilaisten suolisto-ongelmien helpottajana.

 

Miten piillä voi ennaltaehkäistä vatsaongelmia?

Nestemäinen piigeeli on ehdottomasti tehokkain ja nopein tapa vaikuttaa vatsaan. Suomalainen Silicum Tonic on tehokas apu silloin kun rasvainen ruoka, runsas kahvinjuonti tms. on rasittanut vatsaa, ruokatorvessa polttelee ja suolistossa esiintyy turvotusta ja ilmavaivoja. Piihappogeeli sitoo myös suolistokaasuja ja vähentää turpoamiseen liittyviä vaivoja. Silicum Tonic on vuorikristallista saatua piidioksidia. Pienikiteinen piikristalli kykenee sitomaan itseensä suuontelossa, ruokatorvessa, mahalaukussa ja suolistossa olevia ympäristömyrkkyjä. Se voi muodostaa limakalvojen pinnalle suojakelmuja, jotka puolestaan suojaavat limakalvojen kerroksia.

Hanki Silicum Tonic verkkokaupasta tai AITO hyvän olon kaupoista!

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.3.–30.3.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Enemmän kuin kasvojenkohotus
Skin Care™ Collagen Filler -tuotteen ravintoaineet kulkeutuvat verenkierron kautta ihon syvimpiin kerroksiin ja...
Lue
Frantsilan suomalaiset yrttiuutteet - puhdasta yrttivoimaa
Yrttiuutteiden vaikutusta lisää se, että ne imeytyvät hyvin ja imeytyminen alkaa jo suun limakalvoilta, toisin...
Lue