Phenocur®-valmisteen kurkuminoidit haastavat tavallisen kurkuman! 

Ikivanha maustekurkuma on monelle tuttu, mutta kurkuman tehon salaisuus piilee kuitenkin syvemmällä kasvin vaikuttavissa aineissa, kurkumiinissa ja kurkuminoideissa. Kun kurkumaa uutetaan, saadaan vaikuttavista aineista kaikki terveyshyödyt irti. 

Phenocur®-kurkumiinivalmisteen vaikuttavat aineet ovat kurkuminoideja. Kurkuminoidit ovat tehokkaita kurkumiinista uutettuja aineosia, joiden vaikutuksen huomaa lähes välittömästi.
 

Tehokas yhdistelmävalmiste pitää kolotukset loitolla

Pelkän tavallisen kurkuman ja kurkumiinin imeytyminen voi kestää pitkäänkin, ennen kuin saadaan haluttu vaikutus. PhenoCur® ei ole tavallinen kurkumiinivalmiste, vaan sisältää myös muita toistensa toimintaa tukevia ja kehoamme suojaavia aineosia. 

Kurkumiini lievittää tehokkaasti kolotuksia ja hillitsee tulehdusta. Kurkumiini edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Kevättalvella allergia-ajan alkaessa PhenoCur® on avuksi ylähengitystieongelmissa, samoin flunssa-aikana. 

Boswellia serrata toimii tehokkaasti yhdessä kurkuminoidien kanssa. Boswellia serrata tukee nivelterveyttä helpottaen kolotuksia ja nivelien jäykkyyttä. 

DL-fenyylialaniini kohottaa mielialaa ja lisää kivunsietokykyä. Alfalipoiinihappo suojaa aivojamme ja koko kehoa. Vesi- ja rasvaliukoisena aineena alfalipoiinihappo toimii tehokkaana kurkumiinin imeyttäjänä.
 

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Lunasta uuden vuoden lupauksesi!
Klikkaa ostoksille verkkokauppaan tai kipaise lähimpään AITO hyvän olon kauppaan!
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 2.1.–31.1.2019 niin kauan kuin tuotteita riittää...
Lue
Vauhtia ruoansulatukseen ja hyvinvointia vatsalle
Vatsa- ja suolistovaivat ovat varsin yleisiä meillä suomalaisilla. Vatsan epätasapaino voi johtua huonosta...
Lue