Pehmeä iho puhtailla suomalaisilla luomuvoiteilla

Donna Taponero on suomalainen luonnonkosmetiikkayritys, joka valmistaa voiteita parhaista mahdollisista kotimaisista luomulaatuisista raaka-aineista, jotka ostetaan suoraan pienyrittäjiltä. Voiteiden pohjana on luomulaatuinen mehiläisvaha ja Myssyfarmin kylmäpuristettu, luomusertifioitu rypsiöljy.

Pihkan parantavan vaikutuksen tiesivät jo muinaiset egyptiläiset. Kuusenpihkaa on käytetty haavoihin aikojen alusta. Kuusenpihkavoiteen käyttäjät ovat saaneet apua mm. halkeileviin sormenpäihin ja kantapäihin. Samoin hoituvat naarmut, ihottumat, hyönteisten pistot ja pienet palovammat sekä auringonpolttamat. Monilla myös huuliherpeksen, atooppisen ihon ja psoriaasin oireet ovat helpottaneet. 

Kuusenpihka estää haavojen tulehtumista ja bakteerien kasvua. Lisäksi pihkassa on aktiiviaineita, jotka uudistavat ihoa ja nopeuttavat haavan umpeutumista.

Kuntosalille mukaan: Inkivääri-MSM-hoitovoide

Inkivääri-MSM-hoitovoide on yhä useamman treenikassin vakiovaruste, siinä missä senio­rienkin aarre. Voiteen aktiiviaineella inkivääriöljyllä on todettu olevan lihas- ja nivelsärkyä lieventävä vaikutus. MSM on orgaaninen rikkiyhdiste, joka rakentaa nivelkalvoa.

Älä lähde minnekään ilman Pakurivoidetta!

Pakurivoide sopii vauvasta vaariin. Käyttäjät pitävät sillä kätensä ja jalkansa pehmeinä ja kasvojensa ihon säteilevänä. Antioksidantteja sisältävä voide hidastaa ihon ikääntymistä ja sopii tulehtuneen ihon ja haavojen hoitoon.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.3.–30.3.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Enemmän kuin kasvojenkohotus
Skin Care™ Collagen Filler -tuotteen ravintoaineet kulkeutuvat verenkierron kautta ihon syvimpiin kerroksiin ja...
Lue
Frantsilan suomalaiset yrttiuutteet - puhdasta yrttivoimaa
Yrttiuutteiden vaikutusta lisää se, että ne imeytyvät hyvin ja imeytyminen alkaa jo suun limakalvoilta, toisin...
Lue