Palvelut

Keväällä 2014 laajensimme liikettämme Luontaistuntija Herkulla eli luomu elintarvikkeiden irtomyyntipisteellä. Herkusta löydät kattavan valikoiman luomu pähkinöitä, kuivahedelmiä, siemensekoituksia, myslejä yms.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
HOIDOT:
 
12.3. D-VITAMIINIMITTAUKSET
Ajanvaraus Pisarasta p. 044 5100024.
 
HOMEOPAATTI Jarkko Kattilakosken vastaanotto kerran kuussa. Ajanvaraus ja lisätiedot Pisarasta p. 044 5100024.
 
FUNKTIONAALINEN RAVINTOTERAPIA JA -NEUVONTA Virpi Hoffrèn, vastaanotto kerran kuussa. Ajanvaraus ja lisätiedot suoraan Virpiltä p. 040 5081980.
 
 
 
Ammattitaitoinen palvelu on meille sydämen asia. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Luontaistuntijoiden palvelulle Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeuden. Käyttöoikeuden saamisen mahdollisti ketjumme alan paras koulutustausta ja toisinaan hyvin vaativat myyntitilanteet. On tunnettava ravintofysiologiaa, eri sairauksien syitä ja oireita, sairauksien ruokavaliohoitoja, yrttien ja ravintoaineiden vaikutuksia sekä luonnonmukaisen tuotannon ja luonnonkosmetiikan periaatteita. Lisäksi on osattava ottaa huomioon asiakkaan mahdollisen sairauden ja lääkityksen asettamat rajoitukset. Tervetuloa palvelevaan asiantuntija-myymälään Kalajoelle!
 
Useat myymälöistämme tarjoavat monipuolisesti eri palveluja, kuten mittauksia ja hoitoja. Myymälöiden palvelutarjonta vaihtelee paikkakunnittain. Otathan yhteyttä paikkakuntasi Luontaistuntija-myymälään, mikäli haluat tietää tarkemmin, mitä palveluja on tarjolla.