Painonhallinnan tueksi: ainutlaatuinen Coffee & Konjac

Coffee & Konjac on monella tapaa painonhallintaan vaikuttava ravintolisä, joka sisältää glukomannaanikuitua, kromia ja jodia sekä vihreiden paahtamattomien kahvipapujen uutetta.

– Laihduttaminen on kieltämättä vaikeaa useimmille meistä ja moni käy ikuista kamppailua kilojen kurissa pitämiseksi. Painonhallinnassa auttavia tuotteita tulee jatkuvasti markkinoille ja kuluttaja hämmentyy helposti valikoimaa ihmetellessään ja pähkäilee, mikä ravintolisä mahtaisi olla tehokkain - vai onko sellaista vielä keksittykään, sanoo Coffee & Konjacia Suomessa markkinoivan yrityksen myyntijohtaja Mika Cederberg.

– Coffee & Konjac on monessa mielessä poikkeuksellinen valmiste maailmanlaajuisestikin. Siinä yhdistyy niin monta jo ennestään hyväksi ja tehokkaaksi koettua painonhallintaan vaikuttavaa aktiiviainetta. Kun ne on yhdistetty samaan tuotteeseen, tulos ei voi olla muuta kuin toimiva, Cederberg toteaa.

– Asiakkaat palaavat ostamaan tuotetta kerta toisensa jälkeen, joten siitäkin voi päätellä, että tuloksia myös syntyy - eihän kukaan osta uudestaan valmistetta, jollei kokisi hyötyvänsä sen käytöstä.

– Toki on hyvä pitää mielessä, että sieltä kaapista käsin ei mikään tuote auta - vain säännöllinen valmisteen käyttäminen johtaa hyviin tuloksiin. Tämä koskee tietysti aivan kaikkia ravintolisiä.

– Coffee & Konjacia otetaan kaksi kapselia kolme kertaa päivässä ennen aterioita runsaan veden kanssa. Tärkeä osa sen vaikutuksesta on siinä, että glukomannaanikuitu turpoaa vatsassa antaen kylläisyyden tunteen, jolloin ruokaa ei yksinkertaisesti voi syödä paljoa kerralla. Kapseleita kannattaakin pitää aina mukana matkassa ja opetella se tapa, että ottaa ne aina ennen pääaterioita, Cederberg opastaa.

Coffee & Konjac on vaikuttavien aineiden yhdistelmä

Coffee & Konjac on luotettavan norjalaisen yrityksen pitkän kehittelytyön tuloksena syntynyt ravintolisä. Se sisältää mm. näläntunnetta vähentävää Konjac-glukomannaania, joka on saanut EU:n Elintarviketurvallisuusvirasto EFSAn hyväksymän terveysväitteen laihdutustarkoitukseen.

Kapselit sisältävät myös EU:n laihdutuskäyttöön hyväksymiä kivennäisaineita kromia ja jodia, jotka tasoittavat verensokeria ja tehostavat aineenvaihduntaa. Coffee & Konjacin sisältämä vihreä kahvipapu-uutteen klorogeenihappo ehkäisee hiilihydraattien imeytymistä.

Näin Coffee & Konjac toimii

Konjak-kuitu turpoaa vatsassa ja antaa siten kylläisyyden tunteen, jonka seurauksena on helpompi syödä vähemmän. Kun tuote yhdistetään vähähiilihydraattiseen tai vähäkaloriseen ruokavalioon, paino putoaa luonnollisesti nopeammin. Näläntunne ei vaivaa, mikä on tärkeää laihdutettaessa.

Coffee ja Konjac sisältää myös kromia ja jodia, jotka ovat tärkeitä verensokeritason säätelylle ja aineenvaihdunnalle. Niiden avulla elimistö kuluttaa energiaa sen sijaan, että se varastoitaisiin rasvakudoksiin.

Kromi edistää verensokerin pysymistä normaalina ja jodilla on aktiivinen rooli aineenvaihdunnassa. Hidas aineenvaihdunta voi olla yhtenä syynä siihen, että kilojen karistaminen on vaikeaa.

Coffee & Konjacin sisältämä paahtamattomien vihreiden kahvipapujen klorogeenihappo vauhdittaa lisäksi aineenvaihduntaa ja auttaa verensokeria pysymään tasaisempana. Klorogeenihapon suotuisia vaikutuksia on tutkittu ympäri maailmaa jo parinkymmenen vuoden ajan.

– Kun neljä itsenäisestikin hyvin toimivaa aktiiviainetta tiivistetään oikeassa suhteessa ja tarpeeksi suurina konsentraatioina helposti otettaviin kapseleihin, on helppo ymmärtää, että tuote toimii. Myös EFSAn terveysväittämien saaminen edellyttää runsaasti puolueettomia tutkimuksia eikä niitä ole todellakaan helppo saada, Cederberg korostaa.

Lehden muita artikkeleita

D – Pohjoisen vitamiini ja etelän hormoni
Nykyisin tunnetut vitamiinit nimettiin niiden löytymisjärjestyksessä aakkoskirjaimin. Vuonna 1921 McCollum nimesi...
Lue
Suosittu painonhallintatuote poistaa makeanhimon
Garcinia Cambogia on hedelmä, joka tunnetaan myös nimellä Malabar tamarind. Hedelmä näyttää pieneltä, vihreältä...
Lue