Oxytarmilla vatsan toimivuus sujuvaksi

Ritva Oksanen on nyt ehkä kiireisempi kuin koskaan aiemmin.

Uusi esitys Vantaan Teatterissa, Silkkisalissa on ollut pitkään odotettu ja useammat näytökset ovatkin jo loppuunmyytyjä.

– Esitystä on jo nyt kyselty aina Kuhmoa ja Fuengirolaa myöten, mutta eiköhän kaikki halukkaat pääse sitä jossain mutkassa katsomaan.
 

Uusi esitys luo toivoa ja lohtua synkkään aikaan

”Älä jätä sinua yksin” -esitys kertoo läheisyydestä, rakkaudesta ja ystävyydestä.

Mukana on Aino Suholan uusia tekstejä sekä mm. Eva Klemania ja Raili Malmbergia, josta nousee mieleeni yksi lempikohtauksista: ”Siinä on rakkautta, kun kaksi puutteellista ihmistä suostuu itseensä ja löytää toisensa.” Kaksi tuntia kestävässä esityksessä on molemmin puolin 25 minuuttia musiikkia Pedro Hietasen säestyksellä.

– Valtavan hyvää kuntoa tämä vaatii, ja vaikka kävelen, jumppaan ja liikun paljon, se ei nyt riitä. Käyn kerran viikossa kuntosalilla pitääkseni lihaskuntoni hyvänä, Ritva kertoo.

– Sanomattakin on selvää, että ravintolisien käytössä olen todella tunnollinen ja otan kaikkia minulle suositeltuja luontaistuotteita. Itse omin päin pähkäillen ei tulisi yhtään mitään. Moni elintärkeä vitamiini, hivenaine ja muu ravintolisä jäisi ottamatta, kun en ymmärtäisi valmisteen vaikutuksista ja pitoisuuksista yhtään mitään, Ritva miettii totisena.

– Enhän voi edes ajatella, että ottaisin flunssia vastaan joka mutkassa. Mitä esityksistä sitten tulisi, Ritva kauhistelee pelkkää ajatustakin. Ihmiset tulevat useiden satojenkin kilometrien päästä katsomaan esitystäni, ja minä joutuisin pettämään heidät peruuttamalla näytöksiä. On suorastaan velvollisuuteni pitää itseni terveenä ja hyväkuntoisena, Ritva toteaa.
 

Oxytarm saa vatsan toimimaan sopivasti

Olen pitänyt suorastaan palopuheita vuoden 2014 hoitotuotteeksikin valitun Skingain-kollageenibuusterin puolesta, jota nauttimalla niveletkin norjistuvat. Siinä meinaa jäädä suolenpuhdistusvalmiste Oxytarm aina vähän lapsipuolen asemaan, kun ihmisillä on niin paljon kyseltävää Skingainista. Tosiasia on kuitenkin se, että Skingainistakin saisi tehoa irti paljon enemmän ja se vaikuttaisi nopeammin, kun suolen pinnan kuonaplakkikerros saa huutia.

– Ihanaa, kun vatsantoimitus sujuu kunniallisesti joka aamu, Ritva kiteyttää.

– Ilokseni minulle on kerrottu, että ihmiset ovat alkaneet ymmärtää suolenhoidon tärkeyden, ja varsinkin tänä kesänä ihmiset ovat osanneet jo oikein kysyä Oxytarmin perään. Neuvontani kantaa selvästi hedelmää, Ritva iloitsee.

– Oxytarm on niitä tuotteita, joiden arvon ymmärtää vasta, kun kokeilee. Se on siitä mukava valmiste, että se toimii saman tien. Tuntuvaa vaikutusta ei tarvitse odotella viikkoja.

– Oxytarmin resepti on yksinkertaisuudessaan nerokas: Magnesiumhydroksidia, jota on käytetty vuosisatoja, ja lisäksi siinä on C -vitamiinia ja bioflavonoideja.

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Lokakuun tarjoukset
Tarjoukset voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 30.9.–27.10.2016 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Eteeriset öljyt – luonnon monipuoliset vaikuttajat
Kyseessä ei siis ole vain yksi molekyyli, vaan monimutkainen kemiallinen aineseos. Tämä erottaa myös aidon eteerisen...
Lue
Anne Kukkohovi luottaa kollageenin voimaan
– Tietyillä valinnoilla voi vaikuttaa todella paljon siihen, miltä näyttää ulkoisesti ja miten hyvin voi sisäisesti....
Lue