Otsonoidut ihonhoitotuotteet

Otsoniterapia on yleisnimitys hoitomuodoille, joissa otsonikaasua käytetään lääkeaineena. Otsoniterapialla on tutkitusti havaittu olevan monia eri terveysvaikutuksia. Ota otsoniterapian hyödyt käyttöösi myös ihonhoidossa!

Otsonoidut öljyt soveltuvat vaikeidenkin iho-ongelmien ulkoiseen hoitoon. Otsonoitu öljy on vahvasti antimikrobista ja tehoaa muun muassa sieniin, bakteereihin ja viruksiin. Tuotteet tehostavat hapensaantia ja nopeuttavat kudosten uusiutumista.

O-LIVE® -tuotteissa käytetään raaka-aineina Extra Virgin -öljyjä ja luomu kaakaovoita. Tuotteita käytetään sivelemällä niitä hoidettavalle alueelle ulkoisesti 2–3 kertaa vuorokaudessa. Hajustamattomissa tuotteissa on otsonoitujen öljyjen ominaistuoksu.

O-LIVE otsonoitu oliiviöljy on normaalivahvuinen otsonoitu oliiviöljy on tarkoitettu iho-ongelmien hoitoon erityisen herkillä ihoalueilla sekä limakalvoilla. Kosteuttava ja virkistävä yleisöljy kaikkeen ihon hoitoon. Kokeile esimerkiksi ruusufinniin ja akneen.

O-LIVE otsonoitu oliiviöljy - vahva on suunnattu erilaisten ulkoisten iho-ongelmien hoitoon. Soveltuu normaalille ja herkälle iholle, ei suositella limakalvoille. Kokeile esim. akneen paikallisesti, tulehtuneisiin ihoalueisiin ja haavoihin sekä palovammoihin. 

O-LIVE otsonoitu oliiviöljy - supervahva on suunnattu erilaisten ulkoisten iho-ongelmien ja infektioiden hoitoon. Kokeile kynsisieneen, jalkasilsaan sekä ihon kovettumien ja haavaumien hoitoon. 

O-LIVE Oxy Cream Cocoa on hoitava kosteusvoide päivä- ja yökäyttöön kaikentyyppiselle iholle. Teho perustuu korkealuokkaisiin valmistusaineisiin ja ennen kaikkea otsonoituun kaakaovoihin.
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Marraskuun tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 28.10.–24.11.2016 tai niin kauan kuin tuotteita riittää....
Lue
Tuoreita terveysuutisia maailmalta
Lääketieteen Nobelin sai japanilainen solubiologi solun kierrätysmekanismin selvittämisestä (autofagia = solut...
Lue
Kollageenishotti ja hiusten tehoravinne kuuluvat jokaiseen aamuun
Käytän päivittäin ravintolisiä täydentämään ruokavaliotani, jotta saan kaikki tarvitsemani ravintoaineet iholle ja...
Lue