Ota verensokerisi hallintaan

Tilastojen mukaan Suomessa on 300 000 aikuistyypin diabeetikkoa. Lisäksi ehkä jopa 150 000 sairastaa 2-tyypin diabetesta tietämättään. Voimme vain arvailla, kuinka moni muu kärsiikään diabetestä edeltävästä alkavasta sokeriaineenvaihdunnan häiriöstä. Juuri heille on kehitetty tueksi uusi ravintolisä; Kyolic DiaBalans.

Sokeriaineenvaihdunnan häiriössä insuliinin säätelemä sokerin (glukoosin) siirtyminen verestä soluihin on häiriintynyt. Jotta sokeri siirtyisi soluihin, haima joutuu tuottamaan insuliinia tavallista enemmän. Ajan mittaan haiman solut alkavat väsyä, verensokeri jää koholle ja 2-tyypin diabeteksen riski kasvaa.

 

Alkavan sokeriaineenvaihdunnan häiriön oireet

Tyypillinen alkavan sokeriaineenvaihdunnan häiriön oire on erityisesti aterioiden jälkeen esiintyvä väsymys. Koholla oleva verensokeri voi uuvuttaa, saada ärtyisäksi ja jopa masentaa.

Sokeriaineenvaihdunnan häiriöt liittyvät usein laajempaan metaboliseen oireyhtymään, jossa myös rasva-aineenvaihdunnan tasapaino on alkanut horjua. Tunnetuin riskitekijä tähän on reilu ylipaino. Alkava sokeriaineenvaihdunnan häiriö ei valitettavasti anna itsestään isoja merkkejä. Jopa vuosien oireettoman vaiheen aikana rasva-arvojen huonontuminen ja valtimosairauksien riskitekijöiden kehittyminen voivatkin siksi salakavalasti vaikuttaa verisuonistossa.

 

Kenelle Kyolic DiaBalans sopii?

Kyolic DiaBalans on kehitetty tueksi henkilöille, joilla on alkava sokeriaineenvaihdunnan häiriö. Tuotetta suositellaan verensokerin hallintaan henkilöille, joiden sokeriarvoja ei säädellä vielä reseptilääkkeillä. Keski-ikäisillä, joilla on 15 kiloa tai enemmän ylipainoa, on 10–20-kertainen riski sairastua diabetekseen normaalipainoisiin verrattuna. Siksi Kyolic DiaBalans on erityisen hyvä ravitsemuksellinen tuki muun muassa niille, joiden painoindeksi BMI on suurempi kuin 25 ja joilla kilot kertyvät keskivartalolle.

 

Viisi tehoainetta

Kyolic DiaBalans -kapseleiden tehoaineet vaikuttavat sokeriaineenvaihduntaan eri tavoin ja samalla toisiaan tukien. Tuotteen tärkein aineosa on ns. kylmäkypsytetty valkosipuliuute, Aged Garlic ExtractTM (AGE). Sen monipuoliset sydänterveyttä tukevat vaikutukset on osoitettu sadoissa tieteellisissä tutkimuksissa.

Hyvin imeytyvä kromi puolestaan edistää veren sokeriarvojen pysymistä normaalina. Se auttaa insuliinia siirtämään glukoosia verenkierrosta soluihin ja kudoksiin, joissa glukoosista tuotetaan energiaa. Niasiini eli B3-vitamiini edistää energia-aineenvaihduntaa ja tukee kromin vaikutuksia. Kyolic DiaBalansin Momordica charantia- (karvaskurkku) ja Salacia reticulata -uutteet tukevat erinomaisesti AGE:n ja kromin vaikutuksia.

 

Elintavoilla tukea verensokerin tasapainottamiseen

Voit vaikuttaa elintavoilla hyvinvointiisi. Terveellinen ruokavalio, liikunta sekä painonhallinta tukevat sydänterveyttä sekä edullisia sokeri- ja kolesteroliarvoja. Kyolic DiaBalans auttaa sinua hallitsemaan verensokeria myös elämäntapamuutoksen yhteydessä.

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Marraskuun tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 28.10.–24.11.2016 tai niin kauan kuin tuotteita riittää....
Lue
Tuoreita terveysuutisia maailmalta
Lääketieteen Nobelin sai japanilainen solubiologi solun kierrätysmekanismin selvittämisestä (autofagia = solut...
Lue
Kollageenishotti ja hiusten tehoravinne kuuluvat jokaiseen aamuun
Käytän päivittäin ravintolisiä täydentämään ruokavaliotani, jotta saan kaikki tarvitsemani ravintoaineet iholle ja...
Lue