Osallistu TerveysSummit-kilpailuun!

Vuoden odotetuin terveystapahtuma, TerveysSummit, pidetään 27.1.-2.2.2020. AITO hyvän olon kauppa on tänäkin vuonna mukana tapahtuman pääyhteistyökumppanina. TerveysSummitin kunniaksi järjestämme kanta-asiakkaillemme arvonnan, jossa voi voittaa laajan ravintoaineiden mittauspaketin tai tuotepaketteja!

Arvontapalkinnot ja osallistuminen

Arvonnassa voit voittaa:

1) Laajan ravintoaineiden mittauspaketin Antioksidanttiklinikalle. Mittauspaketti sisältää laboratoriokokeita, joiden arvo on 1300 euroa!

2) Biomedin tuotepaketteja. Paketteja arvotaan 3 kappaletta, ja kukin paketti sisältää seuraavat Biomedin tuotteet: Vahva kurkumiini (60 kaps.), Luuliemijauhe (30 g) ja Hidasta Elämää Ashwagandha (60 kaps.). Yhden tuotepaketin arvo on yli 100 euroa!

Palkinnot arvotaan AITO hyvän olon kaupan kanta-asiakkaiden kesken. Jos et vielä ole rekisteröitynyt kanta-asiakkaasi, tee se tästä. 

Arvonta suoritetaan 24.1.2020 nykyisten ja arvontapäivään mennessä liittyneiden kanta-asiakkaiden kesken. Voittajiin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti. Arvonnan järjestää AITO hyvän olon kauppa yhteistyössä Biomedin kanssa.

Ilmoittaudu mukaan TerveysSummitiin!

Suomen suurin hyvinvointitapahtuma netissä, TerveysSummit, saa jatkoa 27.1.-2.2.2020. TerveysSummitissa tulet saamaan maan johtavien asiantuntijoiden vinkit terveyden ja ravitsemuksen optimointiin. Tapahtuma-aikana sinulla on mahdollisuus nähdä 25-35 huippuhaastattelua verkossa.

Videohaastattelut ovat katseltavissa täysin ilmaiseksi rajoitetun ajan. Tapahtumaan voi ostaa myös VIP-passin, jolloin voit katsella videoita missä ja milloin vain kokonaisen vuoden ajan.

Rekisteröidy nyt mukaan tapahtumaan osoitteessa www.terveyssummit.fi