Oletko jo tutustunut Masajon Jaksamisjuomaan?

Vuoden 2018 urheiluvalmisteeksi valitun Jaksamisjuoman raaka-aineet ovat ikivanhoja, joita aikoinaan käyttivät viestinviejäintiaanit. Juoma on erityisesti urheilijoiden suosiossa, koska se on luonnollinen vaihtoehto perinteisille palautusjuomille. Tuotteella on suosittelijoina vakuuttava listaus huipputason urheilijoita.

– Raaka-aineet ovat todella laadukkaita. Tätä voin suositella urheilujuomien korvikkeeksi kaikille, joille laadulla on merkitystä, sanoo Ateenan olympialaisten Suomen kymmenottelija Jaakko Ojaniemi.

– Olen käyttänyt vuodesta 2009 Masajon tuotteita. Juon Jaksamisjuomaa ennen ja jälkeen hiihdon. Sen ansiosta palaudun nopeammin rasituksista, ei ole ollut suonenvetoja, eikä liioin vatsaongelmia, vaikka minulla on herkkä vatsa. Haluan elää luonnollisesti, sanoo Marja-Liisa Kirvesniemi.
 

Vaihtoehto tavallisille urheilujuomille

Bolivian intiaanit käyttivät lähialueensa sokeria ja suolaa, jotka ovat muinaiset ainesosat nykyaikaisessa Masajon Jaksamisjuomassa. Täysin luonnollinen juoma tarjoaa vaihtoehdon tavanomaisille urheilu- ja palautustuotteille.

Yhä enemmän etsitään luonnonmukaisempia vaihtoehtoja ja tämä on luonut paljon kiinnostusta Jaksamisjuomaa kohtaan. Juoma korvaa valkoista sokeria ja runsaasti kemikaaleja sisältävät tuotteet. 

Monille tulee yllätyksenä, miten tehokas Jaksamisjuoma on, auttaen urheilijaa jaksamaan ja palautumaan. Muista vastaavista tuotteista poiketen juoma ei aiheuta vatsavaivoja, Masajon toimitusjohtaja Johannes Kuosmanen kertoo.
 

Valitse herkullinen vanilja tai lämmin inkivääri

Jaksamisjuomaa myydään 180 ja 500 gramman pakkauksissa. Tuote sisältää mittalusikan ja suositukset, miten juomaa kannattaa käyttää eri tilanteissa. 
 
Jaksamisjuomaa on kahta makua:

1) vanilja (mausteet: vanilja ja lakritsijuuri, jotka ovat täysin luonnollisia)
2) inkivääri (mausteet: inkivääri ja raaka maca). 

Vihreä vaniljajuoma on maultaan miedon makea ja intiaanisokeria muistuttava. Punaisen inkiväärijuoman maku on selvästi inkiväärimäinen. Molemmilla on sama koostumus.
 
Jaksamisjuoma on maukas, kofeiiniton, väriaineeton ja lisäaineeton hyvinvointijuoma, joka sopii myös työelämään. Juoma tarjoaa työpäivään mukavasti vauhtia nimensä veroisesti; "jaksamisjuoma". Hiilihydraatin laatu on erinomainen ja tämän on koettu antavan "myönteisen" jälkiolon.
 

Juoman valmistus

Sekoitusohjeet ja annostelulusikka löytyvät pakkauksesta. 3-5 annoslusikallista kuivaa ainetta lisätään ensin pieneen vesimäärään. Sekoitetaan voimakkaasti. Tämän jälkeen lisätään kannu täyteen vettä.
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.