Nyt esittäytyy AITO hyvän olon kauppa

Ilolla kerromme, että nimemme on muuttunut! Luontaistuntijan uusi nimi on AITO hyvän olon kauppa. Tutut myymälät palvelevat sinua kuten ennenkin. Vain nimi muuttui ja kauppojen ulkonäkö hieman uudistui.

AITO hyvän olon kauppa on 35-vuotias, aidosti kotimainen terveyskauppojen ketju. Paikalliset kauppiaamme ovat suomalaisia, itsenäisiä pienyrittäjiä – nyt ja jatkossa. Yhdessä olemme enemmän kuin yksin.

Miksi muutimme nimeä?

Nimi- ja brändiuudistusta työstettiin pitkään ja asiaa tutkittiin mm. kuluttajien keskuudessa. Luontaistuntija-nimi ei jäänyt kaikkien mieleen – tai se muistettiin usein väärin.

AITO hyvän olon kauppa kiteyttää, keitä me olemme. Ihmisten hyvinvoinnista välittäminen on meillä aitoa! Olemme 100 %:sen suomalainen, elämäniloinen, terveellinen ja luonnonmukainen kauppa. Uusi nimemme kuvaa meitä ja on myös aiempaa helpompi muistaa.

Aitoa välittämistä jo 35 vuotta

Pienestä siemenestä se kaikki alkoi! Ensin kasvatettiin ituja omalle lautaselle, hoidettiin terveyttä ja haettiin lisää elinvoimaa. Samaa hyvää oloa haluttiin jakaa myös muille, ja tästä myymälämme saivat alkunsa vuonna 1983: aidosta välittämisestä ja halusta auttaa. Uskoimme luonnon viisauteen ja ravinnon sekä ravintolisien voimaan.

Samat asiat sykähdyttävät yhä meitä, kun AITO-kauppiaita on ympäri Suomea. Olemme koulutettuja osaajia ja itsenäisiä yrittäjiä, mutta arvostamme toistemme tukea.

AITO-kauppiailla on sydän paikallaan ja vahvaa osaamista terveydestä. Onnistumisen reseptimme: hyppysellinen kiireetöntä keskustelua ja annos aidosti yksilöllistä neuvontaa. Runsaasti laadukkaita ja kohtuuhintaisia tuotteita, joista valita. Mausteina käytämme palveluita, mittauksia ja hoitoja.

Hyvinvointia aidoista asioista

Uskomme, että omilla valinnoilla voi vaikuttaa hyvinvointiinsa. Nykymaailmassa on väliä, mitä suuhunsa laittaa, iholleen levittää ja millä pyykkinsä pesee. Meille tärkeitä asioita ovat luonnollisuus, vastuullisuus ja turvallisuus. Siksi hyllyiltämme löytyy sekä ihmisen että ympäristön kannalta kestäviä ja hyviä vaihtoehtoja, kuten Aito- ja Viridian -tuotteet.

Nykyiset AITO-kauppiaat jatkavat ja uusia yrittäjiä liittyy mukaan. Muutos voi alkaa pienestä siemenestä, hyvinvoinnin kohentaminen ensimmäisestä askeleesta. Lämpimästi tervetuloa AITO hyvän olon kauppaan!

Kaikki AITO hyvän olon kaupat sekä laajan valikoiman verkkokauppa osoitteessa www.aitokauppa.fi

OSALLISTU KILPAILUUN lähimmässä AITO-kaupassa: voita laaja vitamiinimittauspaketti Antioksidantti­klinikalle! (arvo n. 1300e).

AVAJAISET AITO-kaupoissa syyskuussa! Tule maistamaan mm. Protector™ Vitamin -monivitamiinijuomaa.

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 30.8.–30.9.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Hyvän mielen Viridian-vinkit syksyyn!
  Viridian Sahramiuute + kehäkukka Viridian Nutrition on valinnut sahramiuutteen vuoden 2018...
Lue
Naisellisen hyvinvoinnin tukipilarit; Karpalo ja maitohappobakteerit
Karpalo on virtsateiden ystävä Karpalo on tunnettu ja tieteellisestikin perusteltu apu naiselliseen hyvinvointiin. Se...
Lue