Nivelvaivoille hyvästit kolmella konstilla! Miten selätän nivelvaivat?

Nivelpakettien avulla on saatu erinomaisia tuloksia nivelvaivojen kuntoutuksessa Medilife Klinikalla sekä muilla fysioterapialaitoksilla ympäri Suomea, missä on käytössä Nivelet Kuntoon -menetelmä.

Kun niveleen kohdistuu jatkuvasti ylimäärästä kuormitusta, rustoinen kudos ärsyyntyy, tulehtuu, aineenvaihdunta vaikeutuu eikä rusto palaudu. Nivelrustot ovat onneksi kuntoutuvia kudoksia, joten niihin voidaan vaikuttaa. Rustokudoksessa on kondrosyytti-nimisiä soluja, jotka normaalitilanteessa rakentavat uutta rustoa käytössä kuluneen tilalle. Kyseisten solujen toimintaa pitää tehostaa ja estää niiden liiallinen tuhoutuminen.
 

Nivelpaketit Nivelet Kuntoon hoito-ohjelmassa

Nivelet Kuntoon hoito-ohjelman aikana käytettyjen Nivelpakettien avulla on saatu erinomaisia tuloksia nivelvaivojen kuntoutuksessa Medilife Klinikalla sekä muissa Nivelet Kuntoon -ohjelmaa toteuttavissa hoitolaitoksissa. Nivelpaketeissa (1 ja 2) olevat valmisteet ovat yhdistelmävalmisteita, joiden käyttö on edullista, kun kaikki tarvittavat aineet ovat yhdessä paketissa. 
 

Seralgin – nivelkuntoutuksen pohja

Nivelpaketeissa oleva Seralgin sisältää asetyyliboswelliahappoa 195 mg sekä serratioentsyymiä 100.000 U, jotka ovat välttämättömiä rustokudoksen elvyttämisessä. Ärsyyntyneen ja kipeän nivelen kuntoutuminen alkaa kunnolla vasta, kun nivel on ”jäähtynyt” ja turvotus laskenut. Serratioentsyymillä on fibriinikudosta pilkkova vaikutus. Usein esim. polveen syntyneet äänet, rahinat ja rohinat, johtuvat lumpion ja reisiluun väliin jääneestä, turhasta ja haitallisesta sidekudoksesta, fibriinistä. Tuo ylimääräinen fibriini ärsyttää nivelten rustopintoja ja lisää siten kipuja, turvotusta, liikerajoitusta sekä liikkumisen vaikeutta.
 

Ruokaa rustoille – ArhtroQ

Kun Seralgin on yhtäaikaisesti käytössä ja nivelpinta on valmis kuntoutumaan, ravitaan rustot bioaktiivisella tyypin 2 kollageenilla, C-vitamiinilla ja mangaanilla. Yleensä pelkkä nivelrustovalmiste ei ole antanut juuri mitään hoitovastetta. Nivelpakettien käytön yhteydessä on tehtävä niveleen kohdistuvaa liikuttelua. Aineenvaihdunta rustoisiin kudoksiin kulkee nivelnesteen ja luisten nikamien kautta. Myös hiusverenkiertoa on hyvä tehostaa rannikkomännystä saatavan proantosyanidiinin avulla.

Nivelet Kuntoon hoito-ohjelmassa käytetään ArthroQ valmistetta, jossa on nautaperäistä, nisäkässpesifiä, bioaktiivista tyypin 2 kollageenia 300 mg, C-vitamiinia 160 mg sekä mangaania 2 mg. Kyseiset aineet vaikuttavat yhdessä niin, että rustopinnoille muodostuu lisää uutta rustokudosta suojelemaan niveliä.
 

D-vitamiinitaso ja aineenvaihdunta kuntoon – ProQD

D-vitamiinin on todettu edistävän ja tukevan rustokudoksen toimintaa sekä vahvistavan nivelruston kuntoutumista. Aineenvaihdunnan elvyttämiseen ja sen varmistamiseksi tarvitaan D3-vitamiinin sekä proantosyanidiinin lisäksi ubikinonia, joka lisää kaikkien solujen energiansaantia ja varmistaa osaltaan kuntoutumisen onnistumisen.

Nivelpaketti 1 on käytössä aina, kun D3-vitamiinitasot jäävät alle 125 nmol/l tai kuntoutujalla on selkeästi energiavajetta eikä aineenvaihdunta toimi. Nivelpaketti 2 otetaan käyttöön, kun mitatut D3-vitamiiniarvot ovat yli tuon kuntoutusrajan ja virtaa tuntuu riittävän.

Nivelrustojen kuntoutuminen on hidasta, kuten niiden huononeminenkin. Nivelpaketit ovat suunniteltu jatkuvaan ja pitkäaikaiseen käyttöön ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

Kun aloitetaan Nivelpaketin 1 tai 2 käyttö, helpotusta nivelvaivoihin voi tulla hyvinkin pian. Jos 2–3 kuukauden säännöllisen ja riittävän käytön jälkeen ei ole tullut toivottua tulosta, kannattaa ottaa yhteyttä Nivelet Kuntoon hoito-ohjelmaa toteuttaviin terveydenhuollon ammattilaisiin. Ongelmana voi olla kuormitus- tai asentovirheitä tai muuta sellaista, joka estää tehokkaan nivelruston paranemisen.

Q Medin nivelpaketeissa olevissa yhdistelmävalmisteissa on kaikki tarvittavat aineet, jotka mahdollistavat nivelten kuntoutumisen.
 
Suosittelemme:
Nivelpaketti 2, kun D-vitamiinitaso on riittävä.
Nivelpaketti 1, kun D-vitamiinitaso ei ole riittävä.
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Tyynnytä menopaussin myrskyt luonnonmukaisesti!
Vaihdevuodet ovat luonnollinen osa naisen elämää, mutta monilla niiden aiheuttamat oireet ovat silti omiaan laskemaan...
Lue
Hyvää naistenpäivää!
Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 28.2.–31.3.2020 niin kauan kuin tuotteita...
Lue