Nivelterveyttä sisäisesti ja ulkoisesti

Ikääntymisen aiheuttamien vaivojen syynä on ensisijaisesti ruston 2. tyypin kollageenin väheneminen. Tämä kollageeni edustaa puolta ruston proteiinista, joten sen väheneminen heikentää rustoa ja estää sen uudistumista. 

 

Hydrolysoitu kollageeni on tärkeää nivelten terveydelle

Tutkimukset osoittavat Collagainin sisältämien 1. ja 2. tyypin kollageenien tukevan nivelterveyttä. Ne ovat turvallisia ja luonnollisia elimistön omia ruston rakennusaineita.
 

Tutkimukset todistavat kollageenin vaikutukset

Tutkimuksessa selvitettiin polvien nivelrikosta kärsivien naisten kollageenin käytön vaikutusta. Kollageeni vähensi merkitsevästi nivelkipua (32 %) sekä nivelten jäykkyyttä (44 %). Sillä osoitettiin olevan myös tehokas vaikutus nivelten liikkuvuuteen. Kollageeni lisää ruston ainesosien omaa tuotantoa elimistössä. Sen saanti myös hillitsee ruston rappeutumista, lisää nivelkalvon paksuutta sekä laskee tulehdusta nivelrikon yhteydessä.
 

Ulkoinen hoito tukee sisäistä hoitoa

Revmatol on niveliä viilentävä voide, joka laskee tulehdusta. Se auttaa vähentämään turvotusta ja kipua sekä parantaa verenkiertoa. Se sisältää yhdistelmän glukosamiinia, kondroitiinia, metyyli-sulfonyylimetaania ja yrttejä kuten kultapiiskua, sitruunan kuorta, pikkurautamyrttia ja Havaijin inkivääriä.
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 14.3.-3-4.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Kombucha-terveysjuoma virkistää!
Kombuchan valmistukseen tarvitaan teetä, sokeria ja elävä kombucha-viljelmä. Tätä viljelmää nimitetään usein ”...
Lue
Luonnon omat tehoaineet kipua ja tulehdusta vastaan!
Hiljaisen tulehduksen voi aiheuttaa huonot elämäntavat mm. vääränlainen ruokavalio, liikunnan puute ja runsas jatkuva...
Lue