Nivelet ja selkä hyvään kuntoon

Nivelpakettien avulla on saatu erinomaisia tuloksia nivel- ja selkävaivojen kuntoutuksessa Medilife Klinikalla.

Kun niveleen tai selän välilevyihin kohdistuu jatkuvasti ylimäärästä kuormitusta, rustoinen kudos ärsyyntyy, tulehtuu, aineenvaihdunta vaikeutuu eikä rusto palaudu. Nivelrustot ja välilevyt ovat onneksi kuntoutuvia kudoksia, joten niihin voidaan vaikuttaa. Rustokudoksessa on kondrosyytti-nimisiä soluja, jotka normaalitilanteessa rakentavat uutta rustoa käytössä kuluneen tilalle. Kyseisten solujen toimintaa pitää tehostaa ja estää niiden liiallinen tuhoutuminen.
 

Nivelpaketit Nivelet ja selkä kuntoon hoito-ohjelmassa

Nivelet ja selkä kuntoon hoito-ohjelman aikana käytettyjen Nivelpakettien avulla on saatu erinomaisia tuloksia nivel- ja selkävaivojen kuntoutuksessa Medilife Klinikalla. Nivelpaketeissa (1 ja 2) olevat valmisteet ovat yhdistelmävalmisteita, joiden käyttö on edullista, kun kaikki tarvittavat aineet ovat yhdessä paketissa.
 

Tulehdus kuriin – Seralgin

Nivelpaketeissa oleva Seralgin sisältää asetyyliboswelliahappoa 195 mg sekä serratioentsyymiä 100.000 U, jotka ovat välttämättömiä rustokudoksen elvyttämisessä. Tulehtuneen nivelen tai selän kuntoutuminen alkaa kunnolla vasta, kun tulehdus on hallinnassa. Serratioentsyymillä on fibriinikudosta pilkkova vaikutus. Usein esim. polveen syntyneet äänet, rahinat ja rohinat, johtuvat lumpion ja reisiluun väliin jääneestä, turhasta ja haitallisesta sidekudoksesta, fibriinistä. Tuo ylimääräinen fibriini ärsyttää nivelten rustopintoja ja lisää siten tulehdusta.
 

Ravintoa rustoille ja välilevyille – ArhtroQ

Kun tulehdus on hallinnassa, ravitaan rustot ja välilevyt tyypin 2 kollageenilla, C-vitamiinilla ja mangaanilla. Nivelpakettien käytön yhteydessä on tehtävä niveleen tai selkään kohdistuvaa liikuttelua. Aineenvaihdunta rustoisiin kudoksiin kulkee nivelnesteen ja luisten nikamien kautta. Myös hiusverenkiertoa on hyvä tehostaa rannikkomännystä saatavan proantosyanidiinin avulla.

Nivelet ja selkä kuntoon hoito-ohjelmassa käytetään ArthroQ valmistetta, jossa on nautaperäistä, nisäkässpesifiä, bioaktiivista tyypin 2 kollageenia 300 mg, C-vitamiinia 160 mg sekä mangaania 2 mg. Kyseiset aineet vaikuttavat yhdessä niin, että rustopinnoille muodostuu lisää uutta rustokudosta suojelemaan niveliä sekä vahvistamaan välilevyjä.
 

D-vitamiini ja aineenvaihdunta kuntoon – ProQD

D-vitamiinin on todettu edistävän ja tukevan rustokudoksen toimintaa. Aineenvaihdunnan elvyttämiseen ja sen varmistamiseksi tarvitaan D3-vitamiinin sekä proantosyanidiinin lisäksi ubikinonia, joka lisää kaikkien solujen energiansaantia.

Nivelpaketti 1 on käytössä aina kun D3-vitamiinitasot jäävät alle 125 nmol/l tai kuntoutujalla on selkeästi energiavajetta eikä aineenvaihdunta toimi. Nivelpaketti 2 otetaan käyttöön, kun mitatut D3-vitamiiniarvot ovat yli tuon kuntoutusrajan ja virtaa tuntuu riittävän.

Nivelrustojen sekä selän välilevyjen kuntoutuminen on hidasta, kuten niiden huononeminenkin. Nivelpaketit ovat suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

Kun aloitetaan Nivelpaketin 1 tai 2 käyttö, helpotusta nivel- ja selkävaivoihin voi tulla hyvinkin pian. Jos 2-3 kuukauden säännöllisen ja riittävän käytön jälkeen ei ole tullut toivottua tulosta, kannattaa ottaa yhteyttä Nivelet ja selkä kuntoon hoito-ohjelmaa toteuttaviin terveydenhuollon ammattilaisiin. Ongelmana voi olla kuormitus- tai asentovirheitä tai muuta sellaista, joka estää tehokkaan nivelruston tai välilevyn paranemisen.

Q Medin nivelpaketeissa olevissa yhdistelmävalmisteissa on kaikki tarvittavat aineet, jotka mahdollistavat nivelten ja selän kuntoutumisen.
 

Suosittelemme:

Nivelpaketti 2, kun D-vitamiinitaso on riittävä.
Nivelpaketti 1, kun D-vitamiinitaso ei ole riittävä.
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 1.–31.10.2019 niin kauan kuin...
Lue
Kansa tahtoo ketoosiin!
Varmista näiden ravintoaineiden saanti   Koska ketogeeninen ruokavalio on ns. diureettinen ruokavalio, on...
Lue
Ashwagandha – yrttien prinssi avuksi stressiin 
Stressinhallinnan A ja O on säännöllinen, terveellinen ruokailu, raittiin ilman hengittäminen, liikunta, ilon...
Lue