NEM – maailman tutkituin kanan­munan tehoaine nivelille: nuorille salitreenaajille ja sauvakäveleville senioreille

Nivelet kuluvat luonnollisen ikääntymisen myötä. Sormien, polvien ja olkanivelten oikuttelu ei silti ole yli viisikymppisten yksinoikeus. Nivelten hyvinvointi on koetuksella usein myös nuorilla aktiiviliikkujilla kuten salihirmuilla ja jalkapalloilijoilla.

Vuoden 2018 Terveystuotteeksi valittu NivelActive tarjoaa markkinoiden nopeimman ja eettisesti vahvan tuen ihan kaikenikäisten nivelten hyvinvointiin.

Moni meistä tunnistaa itsestään tai lähipiiristä kankealiikkeisen aktiiviliikkujan, jolla tiukka treeniohjelma lipeää jo liiankin rankaksi. Tyypillisiä ”jäykistelijöitä” ovat myös aikuisikään ehtineet jalkapalloilijat tai voimistelijat, jotka potevat tilapäisiä, treenipäivän jälkeisiä nivelten liikkuvuushaasteita. Em. kankeudet eivät johdu vielä iän myötä kuluneista nivelrustoista, vaan nivelten poikkeuksellisesta rasitustilasta. Äärimmäinen rasitus voi aiheuttaa yhtä lailla nivelen tulehdustilan, kolotusta ja edelleen turvotuksen aiheuttamaa kankeutta.
 

Ainutlaatuiset ravintoaineet nivelille kananmunan kuoresta

Kananmunien erinomainen ravintoarvo on tiedetty jo pitkään. Vasta 90-luvulla kuitenkin havaittiin, että kananmunan kuoren alla oleva nahkea kalvo sisältää nivelille erityisen tärkeitä ravintoaineita; kondroitiinisulfaattia, hyaluronihappoa, glukosamiineja ja kollageenia. Oivalluksen myötä myös munien kuoria on alettu hyödyntää varttuneiden ikiliikkujien ja kaikkien muidenkin nivelterveyden hyväksi.
 

Kliinisesti tutkittu: puhdas, turvallinen ja toimiva NEM®

Natural Eggshell Membrane NEM® on maailman tutkituin kananmunan membraaniuute. Upeinta uutteessa on sen toimivuus. Siinä kananmunan kalvon tehoaineet on säilytetty alkuperäisessä, meille ihmisille aktiivisessa muodossa. Kliinisten tutkimusten mukaan uute vaikuttaa niveliin selvästi perinteisiä kondroitiinisulfaatti- ja glukosamiini -valmisteita nopeammin*. NEM:n käytön on osoitettu olevan hyödyllistä ja turvallista sekä tilapäisessä että pitkäaikaisessa käytössä. Tärkeitä laatumittareita ovat lisäksi puhtaus ja uutteen raaka-aineen jäljitettävyys.
 

Käyttäjät kiittävät nopeaa tehoa ja vastuullisuutta

Valioravinnon asiantuntijoiden kehittämä ja valmistama NivelActive on ainoa tuote maailmassa, jossa NEM® on yhdistetty Boswellia serratan ja pirunkynnen kanssa. Em. kasviuutteet ovat suosittuja Keski-Euroopan maissa, jossa niitä käytetään ravintolisinä sekä lääkelain alaisina perinteisinä kasvirohdosvalmisteina.

NivelActiven neljäs tehoaine on mangaani, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista nivelissä. Moni käyttäjä on kehunut NivelActivea ensimmäiseksi nopeavaikutteiseksi niveltuotteeksi. Teho havaitaan usein jo 10 päivän säännöllisen käytön myötä.

NivelActivea nautitaan 2 tablettia päivässä. Tuote sopii kala- ja äyriäisallergikoille. Kananmunien ns. sivuvirtaa hyödyntävää NEM -uutetta lukuun ottamatta tuote on 100 % kasviperäinen.
 

Suosittelemme:

  • Ylläpitämään nivelten normaalia hyvinvointia
  • Aktiivisille aikuisille ja senioreille
  • Ankarasti treenaaville kuntoilijoille ja urheilijoille
  • Sopii myös kasvissyöjille sekä kala- ja äyriäisallergikoille
     
*Tutkimusviite: Danesch et al. NEM brand eggshell membrane effective in the treatment of pain associated with knee and hip osteoarthritis; Results from a six center, Open label German clinical study, J. Arthritis 2014; 3(3).
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 14.11.–29.11.2018 tai niin...
Lue
Kirsi Salo saa elinvoimaa hyvästä arjesta 
”Kun olen saanut pojat kouluun, aloitan aamuni jääkylmällä suihkulla tai kylvyllä. Kylmäaltistuksella on valtavat...
Lue
Back on Track – infrapunan lämpösäteilystä apua kipuihin
Useissa vuosikymmenien aikana tehdyissä tutkimuksissa on todettu infrapunasäteilyn parantavan ihon verenkiertoa ja...
Lue