Naisellisen hyvinvoinnin tukipilarit; Karpalo ja maitohappobakteerit

Naisilla virtsateiden hyvinvointi rapistuu usein iän karttuessa. Luonnollinen syy ongelmien yleistymiselle on intiimialueen limakalvojen oheneminen vaihdevuosien myötä. Antibioottikuuri on ainoa oikea keino akuutin virtsatietulehduksen nujertamiseen. Vähäisempiin tuntemuksiin ja etenkin virtsateiden hyvinvoinnin säännölliseen vahvistamiseen on myös lempeitä luonnollisia keinoja; karpalo ja hyvät maitohappobakteerit.

Karpalo on virtsateiden ystävä

Karpalo on tunnettu ja tieteellisestikin perusteltu apu naiselliseen hyvinvointiin. Se sisältää luonnostaan ns. proantosyanidiineja, jotka vähentävät epäedullisten E.coli bakteerien tarttumista ja pesiytymistä virtsateihin. Karpaloita nautittaessa sen tehoaineet erittyvät virtsaan, jonka mukana ne huuhtoutuvat edelleen virtsarakon ja virtsateiden limakalvoille. Karpalo auttaa näin pitämään virtsatiet puhtaana pahoista bakteereista.

Hyvät maitohappobakteerit pitävät pahat pöpöt kurissa

Naisilla suolistobakteerit vaikuttavat merkittävästi myös intiimialueiden hyvinvointiin. Tämä johtuu peräaukon ja virtsateiden läheisestä sijainnista. Suuri määrä pahoja bakteereja ja hiivoja suolistossa johtaa niiden nopeaan lisääntymiseen myös intiimialueilla. Miehillä vastaava bakteerien kulkureitti on paljon pidempi, minkä takia miehillä on naisia harvemmin virtsatieongelmia.

Hyvät maitohappobakteerit ovat oiva apu naisellisen hyvinvoinnin tukemisessa. Vaikutus piilee mm. siinä, että leveästi elävät hyvät bakteerit pitävät pahojen bakteerien kasvun kurissa. Pahoille bakteereille ei kerta kaikkiaan jää kasvutilaa ongelmien aiheuttamiseen.

Karpalo ja hyvät probiootit helposti samassa kapselissa

KarpaLact Strong on Suomen suosituin karpalovalmiste. Kapseli sisältää kliinisesti tutkitut täsmäaseet naiselliseen hyvinvointiin; vahvan pitkävaikutteisen karpalouutteen ja aktiiviset maitohappobakteerit. Tuote sopii sekä tilapäiseen että pitkäaikaiseen säännölliseen käyttöön kaikenikäisille naisille. Suositeltu päiväannos on yksi kapseli aamuin ja illoin.

FM elintarvikekemia

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 30.8.–30.9.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Hyvän mielen Viridian-vinkit syksyyn!
  Viridian Sahramiuute + kehäkukka Viridian Nutrition on valinnut sahramiuutteen vuoden 2018...
Lue
Aitoa terveyttä ja raikkautta!
  Aito – puhdasta ja laadukasta Aito-ravintolisien kehittelyssä on huomioitu vaikuttavien aineiden...
Lue