MUSTA tuntuu hyvälle – paluu luontoon on pelastuksemme

Vaikka Black Stuff on uusi menestystuote Suomessa, sen aktiiviainesosia lingniinejä, polyfenoleja ja fulvohappoa on tutkittu maailmalla yliopistotasoisissa kokeissa pitkäään.
 

Paluu juurille

Black Stuff ei ole uusi ihmerohto, vaan paluu kirjaimellisestikin juurille: Black Stuff on koivu-pakurikääpäuute, joka on kehitetty mikrobiomin hyvinvointiin.

Black Stuff on ligniinirikkaista kasvikunnan lähteistä jalostettu polyfenoliyhdiste. Sen avulla korvaamme asioita, joita emme saa ravinnosta – ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että maaperämme on köyhtynyt. Ja siksi on järjenvastaista kuvitella, että tärkeitä ravintoaineita jotenkin muodostuisi ruokaamme tarvittavia määriä. Tuotantomenetelmälle haetaan parhaillaan patenttia.

Puiden juuret filtteröivät ravinteet ja ligniinit kuljettavat ne eteenpäin. Ligniinit suojaavat puita mm säteilyltä. Ligniineillä tiedetään olevan myös antiviraalisia vaikutuksia, joka on varsinkin nyt erityisen tärkeä asia.

 

Miksi Black Stuff?

Ruokavaliosta voi olla vaikea saada tarpeeksi ravintoaineiden kuljetuksessa tarvittavia happoja. Black Stuff sisältää suolistomikrobiomillemme suotuisia prebiootteja, polyfenoleihin lukeutuvia puun ligniinejä sekä fulvo- ja humushappoja.

Black Stuff edistää elimistössä tapahtuvien kemiallisten prosessien normaalia toimintaa. Kun käytät vitamiineja, joiden tiedetään edistävän ja ylläpitävän terveyttä Black Stuff moninkertaistaa niiden vaikutuksen parantamalla niiden imeytymistä.

Iloiset suolistobakteerit pitävät sinutkin hyvällä mielellä ja terveenä

Black Stuff tukee monin tavoin hyvien suolistobakteerien toimintaa. Kuten tiedät, iloiset suolistobakteerit pitävät tyytyväisenä ja hyvällä mielellä – tiedetäänhän, että suolisto on toiset aivomme. Myös immuunipuolustuksemme syntyy suolistossa. Kun suolistossa on tarpeeksi hyviä bakteereja, meillä on myös vahva luonnollinen puolustus viruksia ja bakteereja vastaan.
 

Jay Lewis, muusikko ja kirjailija tunnetaan terveystietoisesta elämäntavastaan

– Kun ryhdyin lakto-ovo-vegetaristiksi 32-vuotta sitten, perehdyin ravinto-oppiin perusteellisesti selvittäen mm. ravintoaineiden imeytymistä, ja mitä ravintolisiä tarvitsen hyötyäkseni optimaalisesti vegetaristiravinnosta, Jay kertoo.

– Lähdin ensimmäisten joukossa kokeilemaan Black Stuffia, joka on vaikuttanut useilla eri tavoilla elämänlaatuuni.

– Keikkojen jälkeen lataus on voimakas – nyt olen nukkunut sikeästi yöt heräilemättä, josta on suora yhteys siihen, että minulla on enemmän virtaa ja energiaa päivisin.

– Suurin harmitukseni koski kuitenkin vatsan ongelmia, jotka lähtivät rauhoittumaan melkein välittömästi. Saan taas syödä pitkästä aikaa, mitä ikinä haluan. CRP-arvoni (tulehdusarvo) on alle 1. Myös nivelissä, etenkin kitaraa soittaessa huomaan eron selvästi: nivelet eivät jäykisty ja kitara soi kuten ennen, Jay iloitsee.

Kuva: Harri Hinkka.

Kirjoittaja: Tiia Eskola
 

UUSI Black Stuff on koivu- pakurikääpäuute, joka on kehitetty suoliston mikrobiomin hyvinvointiin. Black Stuff muuttuu veteen sekoittaessa mustaksi ja elimistössä kullaksi. Black Stuff on ligniinirikkaista kasvikunnan lähteistä jalostettu polyfenoliyhdiste, joka yhdessä monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elintapojen kanssa edistää suolistomme normaalia toimintaa.
 

Tutustu tuotteeseen AITO hyvän olon kaupoissa tai -verkkokaupassa!