Muistatko vielä, miltä kostea ja kimmoisa iho tuntuu?

Kylmän ja pitkän talven jälkeen iho on usein pintakuiva ja iho näyttää elottomalta. Terve ja kaunis iho vaatii paljon kosteutta ja ihosolujen tervettä uudistumista.

Puhdas+ New Skin on uusi ihonhoitosarja, joka korjaa ja uudistaa ihoa. Se sopii hyvin myös herkän ihon hoitoon. Tuote sisältää kolmea tehoainetta, jotka sopivat myös herkälle iholle: hyaluronihappoa, kauran beetaglukaania ja arnikkiuutetta.
 

1. HYALURONIHAPPO

Luonnon lahja ihollesi. Hyaluronihappo on ihon paras kosteuttaja: se hellii ihoasi ja pitää sen kimmoisana ja pehmeänä. Hyaluronihappo on yksi ihon tärkeimmistä molekyyleistä, ja se pystyy sitomaan itseensä tuhatkertaisesti oman painonsa verran vettä. Iän myötä hyaluronihapon määrä iholla vähenee ja iho kuivuu ja veltostuu.
 

2. KAURAN BEETAGLUKAANI 

Korjaa ihon vaurioita. Kauran beetaglukaanit kosteuttavat ja rauhoittavat nopeasti ihoa sekä korjaavat  ihoa erilaisilta vaurioilta. Ruokavaliossa beetaglukaanin terveysvaikutukset on tunnettu jo pitkään, mutta viime aikoina sitä on alettu käyttää myös ulkoisesti ihonhoidossa. Beetaglukaani tukee muun muassa ihon uudistumisprosessia, auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä, rauhoittaa ihoa ja vähentää sen punoitusta. Beetaglukaania käytetään myös mm. haavojen ja palovammojen hoidossa.
 

3. ARNIKKIUUTE 

Sarjassa on ihon uusiutumista tehostava voide 50 ml, nopeavaikutteinen seerumi 30 ml ja balsamimainen silmänympärysseerumi 15 ml. Tuotesarja sopii kaikille ihotyypeille ja käytettäväksi ympäri vuoden ja erityisesti silloin, kun iho on kuiva ja haluat saada ihon näyttämään terveemmältä ja sileämmältä. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä, ja niihin on käytetty vain parhaita saatavilla olevia raaka-aineita, jotka ovat EcoCert-hyväksyttyjä. Tuotteet on valmistettu Suomessa.

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja -verkkokaupasta

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 2.5.–31.5.2018 tai niin kauan kuin tuotteita...
Lue
Aivosi tarvitsevat rasvaa
Yhä nuoremmilla esiintyy hermoston häiriöistä kertovia merkkejä kuten kohtuutonta väsymystä, uupumusta,...
Lue
Miksi tarvitsemme proteiinia?
Proteiinin tarve vaihtelee elämäntilanteen ja aktiivisuuden mukaan. Erityistä huomiota proteiinin saantiin tulee...
Lue