Muista monipuolinen Carmolis myös Jouluna

Carmolis Yrttitipat on yrttivalmisteiden ehdoton klassikko. Se on kuulunut suomalaisten lääkekaappien perusvarustukseen yli 25 vuoden ajan. Carmolis on todella monipuolinen ja toimiva apu moneen tarpeeseen. Yrttitippojen haihtuvia öljyjä voi käyttää mm. avaamaan tukkoisia hengitysteitä, helpottamaan herkuttelun jälkeistä tukalaa oloa sekä rentouttamaan joulusiivouksissa rasittuneita lihaksia.

Carmolis Yrttitipat on kuin luotu pohjoisiin olosuhteisiimme. Sveitsiläisen laatutuotteen vaikutuksista nautitaan silti myös laajoilla kansainvälisillä markkinoilla. Käyttäjiä on miljoonia ja hyväksi todettuja käyttötapoja satamäärin. Olemme nyt keränneet yhteen parhaita supisuomalaisia käyttövinkkejä Carmoliksen ystäville.

Carmolis flunssan aiheuttamaan tukkoiseen oloon

Talvinen kausi-influenssa vierailee suomalaiskodeissa joulupukkiakin suuremmalla varmuudella. Carmolis Yrttitippojen eteeriset öljyt avaavat tukkoiset hengitystiet miellyttävän nopeasti. Imeytä n. 10 tippaa Carmolista sokeripalaan ja anna sen vähitellen sulaa suussa hitaasti imeskellen. Voit myös lisätä Carmolista reilut 10 tippaa höyryävän kuumaan yrttiteehen tai hunajalla maustettuun kuumaan veteen.

”Vanhan kansan” klassikko on nauttia eteeristen öljyjen vaikutuksista laakeasta astiasta höyryhengitettynä.Annos: 10 tippaa / 1 dl kuumaa vettä laakeaan astiaan. Sopii myös lapsille.

Carmolis Yrttitipat kurlaten käheälle kurkulle tai hengityksen raikastamiseen

Yrttien eteeriset öljyt rauhoittavat ärtynyttä kurkkua ja raikastavat hengityksen. Carmoliksella virität lauluäänen kirkkaaksi niin karaoke-estradeilla kuin joulujuhlissakin. Nauti rahisevan kurkun ensioireisiin tai tunkkaisen hengityksen raikastamiseen sekoittamalla 15 tippaa Carmolista viileään vesitilkkaan ja kurlaa. Toimii.

Carmolis-drinkki ylikylläiseen oloon ja vatsan nipistelyihin

Joulunajan herkut saavat usein vatsan turvoksiin. Carmolis Yrttitipat helpottavat mukavasti ”ähkyn” oireita. Sekoita ruokailun jälkeen kylmään vesitilkkaan reilu 20 tippaa Carmolista ja nauti raikas drinkki kertakulauksella. Olo helpottuu ilahduttavan nopeasti.

Sama drinkki helpottaa myös Joulupukin odottelusta, stressistä tai muusta jännityksestä johtuvia vatsan kipristelyjä.

Carmolis Yrttitipat väsyneille ja kipeytyneille lihaksille

Joulusiivouksista tai salitreeneistä rasittuneet lihakset saattavat kaivata pintaansa jotain Mobilaattia monipuolisempaa. Sivele yrttitippoja suoraan rasittuneille lihaksille. Perinteisten tippojen ohella kannattaa kokeilla ihan erikseen kipeytyneiden lihasten ja nivelten tarpeisiin laadittua Carmolis Kipugeeliä!

Carmolis-löylyt joulusaunassa

Löylytippoja löytyy kauppojen hyllyiltä moneen makuun. Carmoliksesta saat todella kokeilemisen arvoiset ja taatusti virkistävät löylyt perinteisten koivu- ja terva-aromien rinnalle. Lisää 10 tippaa Carmolista kauhalliseen löylyvettä ja nakkaa kuumalle kiukaalle. Hurjimmat löylyttelijät voivat nauttia tuhdimmistakin annoksista - varsinkin flunssa-aikaan.

Carmolis-kylpy jouluostoksilla väsyneille jaloille

Yrttiöljyt virkistävät mukavasti väsyneitä jalkoja. Valmista jalkakylpy lisäämällä reilu loraus Carmolis Yrttitippoja vadilliseen lämmintä vettä. Sujauta jalat vatiin ja nauti kiireettömästä olosta. Tätä kannattaa kokeilla erityisesti saunassa tai saunomisen jälkeen.

Carmolis-drinkki nukahtamista helpottamaan

Hektiset elämäntavat ja ikuinen kiire aiheuttavat unettomuutta, vaikka joulukuun ainainen hämäryys loisikin oivat puitteet nukkumiseen. Moni on kokenut Carmoliksen yrttien miedosti rauhoittavan vaikutuksen mieluisaksi vaihtoehdoksi järeämmille tropeille. Sekoita noin 20 tippaa Carmolista viileään vesitilkkaan ja nauti. Sivele vielä muutamia tippoja ohimoille, rintakehälle ja hartioihin. Rentouttava retki höyhensaarille on valmis alkamaan.

Upean monikäyttöinen ja mukavan hintainen Carmolis Yrttitippa on mitä mainioin joululahja hyvälle ystävälle, iästä ja sukupuolesta riippumatta. Tippoja on saatavilla 40 ja 80 ml pulloissa. 

Tuote on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Voiko itse vaikuttaa aivojen hyvinvointiin?
Uusi Neuroglandin Forte - hyviä rasvoja aivoille Fosfolipidit Aivot muodostuvat pääasiassa rasvasta (60 % aivojen...
Lue
Energiaa ja vastustuskykyä Super VitaVoimasta
Vuoden pimeimpään aikaan kaipaamme joskus myös sisäisesti lisää virtaa jaksamiseemme. Helposti ja turvallisesti saamme...
Lue